2777
2789

چند هفته ای؟چیزی معلوم نیست

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگر منطورت این عکس و این نظریه هست که میگه دختره نی نز کوجولو صحت و درستیش رو نمیدونما از توی ...

ای جانم😍😍😍.. تو ntهم بهم گفت احتمالا دختره ولی میخوام مطمین شم 

من 

ان تی  که رفته بودم  بهم نگفته بود  

تو سایت نی نی سایت عکس گذاشتم  همه گفتن پسر 

ولی خب چون ذوق خرید داشتم دقیق بدونم 

برا همین از کنجکاوی تعیین جنسیت  به یه  پیج معروف  که همش هم رضایت مشتری میزد   گفتم حتمی میدونی گفت بله 

هزینه دادم ۳۵

بهم بگه

عکس سونو ان تی دید  گفت دختر

گفتم  مطمعن باشم دیگه 

گفت تشخیص من دختره ممکنه. حتمی نباشه گفتم خسته نباشید 😐 خب معلومه یا دختر میشه یا پسر 😐

ولی ۱۵هفتگی رفتم سونو. گفت پسر 

۱۷وچهار روز انومالی هم رفتم دیگه اندامش کاملا مشخص بود دیدم و نتیجه هم   گفت پسر

دکتر خوب باشه تشخیصش ۱۵به بعد می‌تونه درست حدس بزنه 

انومالی هم که دیگه تو برگه سونو برات میزنن جنسیتو 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
[QUOTE=245721395]گیدووووو الهی بگردم  قلبم اکلیلی شد با این عکس [/QUOTتا وقتی ضربان  قلبشو ...

وایییییی 

ایشالله سالم باشه دختر پسر بودنش مهم نی 

ولی مامان بزرگم میگفت اگه بچه وسط شکم باشه پسر اگه یه گوشه باشه دختر 

من خودم قبول ندارم و کلی به حرفش خندیدم 😂ولی خب ادنا قدیمی ان و میگفت قدیما این طوری تعین جنسیت میکردن 

این کاربر فوت شده ...😢
ای جانم😍😍😍.. تو ntهم بهم گفت احتمالا دختره ولی میخوام مطمین شم 

عزیزممممم..مبارکت باشه..بسلامتی دنیا بیاد انشالله

جنسیت نی نی منم طبق همین عکس درست بودش..حالا شانسی بود یا واقعا رو نمیدونم..البته اینم بگم برای دوستای دیگمم درست بودش

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

من  ان تی  که رفته بودم  بهم نگفته بود   تو سایت نی نی سایت عکس گذاشتم  ه ...

منم چون بچه اولمه ذوق خرید دارم میخوام هی زودی بفهمم ولی ناچارا باید تا انومالی منتظر بمونم

عزیزممممم..مبارکت باشه..بسلامتی دنیا بیاد انشالله جنسیت نی نی منم طبق همین عکس درست بودش..حالا ش ...

توکل به خدا من میخوام برا سیسمونی دست به کارشم یکم آتیشم تنده😂😂