2777
2789
وایییییی  ایشالله سالم باشه دختر پسر بودنش مهم نی  ولی مامان بزرگم میگفت اگه بچه وسط شکم ...

اره ایشالا که سالم باشه و خدا این شادی رو قسمت ارزومندانش کنه

توکل به خدا من میخوام برا سیسمونی دست به کارشم یکم آتیشم تنده😂😂

واییی عزیزمممم..نههه عجله نکن هنوز خیلییی زوده‌.

بزار انومالی بری بعد برو واسه خرید

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چون بچه اولمه ذوق خرید دارم میخوام هی زودی بفهمم ولی ناچارا باید تا انومالی منتظر بمونم

خوش قدم باشم آره عزیزم صبر کن 

من اگر به حرف اون خانوم می‌بودم الان وسایل اشتباه می‌خریدم  

ولی خب صبر کردم   خیلی سخته ولی مجبوریم😊😊 

ولی خب تا انومالی مثل من وسایل رنگ خنثی بگیر یا وسایل مشترک 

که دختر پسر نداره 

مثلا  وسایل بازی  فکری خریدم یا ظرف نگهداری غذا  عکس حیوانات داره  رنگش طلایی فانتزیه 

یا بعضی لباسها نوزادی مشترکه چند تیکه  

یا محافظ کودک خریدم مثل سبد میمونه .  که رنگش  سفید طوسیه تو عکس پستام هست. یا تکتکانی ودندانخارک میگیم  پیشبند  وامثال اینا کن قبل تعیین جنسیت خریدم  

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اره دیگه ناچارم تحمل کنم... از هفته 18میشه رفت؟؟؟ 

سونوی انومالی رو میگی؟؟

اره عزیرم بهترین زمان انومالی از ۱۸ تا ۲۰ هفته هست فکر کنم

من خودم ۱۸ هعته و ۳ روز رفتم

توکل به خدا من میخوام برا سیسمونی دست به کارشم یکم آتیشم تنده😂😂

ای جانم مبارک باشه به سلامت بغلش کنی...دوستم با این حس و حال بینظیر الانت واسم دعا میکنی منم دیگه باردار بشم برای دومی یکسال و نیم منتظرم....منم دلم نی نی میخاد 🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ای جانم مبارک باشه به سلامت بغلش کنی...دوستم با این حس و حال بینظیر الانت واسم دعا میکنی منم دیگه با ...

الهی به حق همین ایام پیش رو محرم خدا جاحت دلتو بده عزیزم بیای اینجا خبر بارداریتو بزاری

عکس سونو منم ببین بگو

سلام عزیزم...بخدا من چیزی بلد نیستم و ایت عکسم از توی نت پیدا کروه بودم که حالا طبق شانس یا هرچی برای من و دوستام درست دراومد

الان خودتم عکس رو نگاه کنی متوجه میشی که طبق عکس جای نی نی سمت راست عکس هست و احتمالا دختره

بازم اینو مبگم..اینا همش حدس و گمانه..به جز سونوی بالای ۱۷.۱۸هفته هیجی نمیتونه قطعی بگه

الهی به حق همین ایام پیش رو محرم خدا جاحت دلتو بده عزیزم بیای اینجا خبر بارداریتو بزاری

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه💚🤲🙏 اتفاقن محرم امسال روزای تولدم شده عاشورا تاسوعا و موعدمم همون روزاس‌‌‌....دعا کن که بیاد اون نی نی این همه مدت منتظریشم.........نی نی قشنگت هم خوش روزی و خوش قدم باشه واستون موفقیت هاشو ببینی🥰😘

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا