2777
2789

سلام من خودم بعد سن بلوغ ۱۰ سانت قدم بلند شد و میخوام به شماهم کارهایی که کردم بگم و انجام بدید

مطمن باشید که میشه فقط همراه من باشید  

فقط تاپیک لطفا لایک کنید 

خب 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان لایک تاپیک که به ۶۰ نفر برسه و مطمن بشم که تعداد زیادی تاپیک دنبال میکنن تمام چیز هارو در تاپیک میزارم

مطمن باشید که بلند میشید چون من خودمم شدم 

دوستان لایک تاپیک که به ۶۰ نفر برسه و مطمن بشم که تعداد زیادی تاپیک دنبال میکنن تمام چیز هارو در تاپ ...

ولش،کن نمیخواد بگی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

رشد قد هیچ ربطی به بلوغ نداره 

بلوغ فقط رشدش رو کمتر میکنه 

مثلا اگر باید ۲ سانت بلند بشید 

بخاطر بلوغ یک سانت بلند میشید و فقط کند تر میشه 

که با ورزش و تغذیه میشه درستش کرد 

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
قد ربطی به بلوغ نداره اصلا و تا سن 18 سالگی آدم رشد میکنه حالا برای یکی زیاده برای یکی کم اون دیگه ژ ...

بله درست ولی بعد بلوغ امکان نداره که ۱۰ سانت رشد کنی شاید کلا ۳ سانت رشد کنی ولی جون استخون هات بزرگونه میشن بلند تر دیده میشید 

من بعد بلوغ با ورزش قدمو بلند کردم 

ولش،کن نمیخواد بگی

شما چه آدم بی چشم رویی هستید من میخواستم ورزش هایی که خودم ۶۰۰ تومن خریدم در تاپیک رایگان براتون بزارم آدم هایی مثل شما جامعه هرو خراب کردن بسکه بی چشم و رو هستن دقیق مثل شما 

نه با ورزش میشه اصلا غیر ممکن نیست 

خب عزیزم وقتی قد رشد پیدا میکنه که صفحات رشد باز باشه و غضروف به استخوان تبدیل بشه وقتی صفحات رشد بسته بشه دیگه چی میخواد به استخوان تبدیل بشه میتونی از چندتا متخصص هم سوال کنی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...