2777
2789
عنوان

مهمونی حال بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دعوتت نکرده کجا بری اخه.اون تو رو بی محل کرده خوب .این که مادرشوهرتو دعوت کرده ب تو ربطی نداره ...

چون سیاه قلبو حسودن میخوان منو ببرن چون میدونن رومن حساسه اعصابشو خورد کنن  یااینکه کادو جمع کنن شوهرمم میگه من همه مهمونیاتون اومدم توام باید بیای 

عزیزم ببین میل خودته  اگه نری مشروط بر اینکه بین تو و شوهرت و همچنین تو و مادرشوهرت شکرآب نشه ...

البته اگه مادرشوهر و همسرش این مدلی نباشن ک وقتی خرشون از پل گذشت و مهمونی تموم شد  

بعدا ک ایشون اگه زمانی خواست چیزیو یر ب یر کنه

همسرش نگه مگ من مجبورت کرده بودم بریم میخاستی نیای یا میخاسی نریم کلن و از این حرفا خلاصه

ببخشید اما حتی اگه این حرکت عادی باشه براشون  بدون دعوت رفتن خونه کسی حرکت خیلی خیلی چیپ و زشت ...

من میدونم زشته ک دوس ندارم برم فقط نمیدونم چراتو کله مادرشوهرمو شوهرم نمیره 

عزیزم ببین میل خودته  اگه نری مشروط بر اینکه بین تو و شوهرت و همچنین تو و مادرشوهرت شکرآب نشه ...

منظورم اینه اگه میخوای بری حتما یه منت باید بکنی بگی مامان جان به خاطر شما اومدم وگرنه دعوتم نکنن جایی نمی‌رم. به شوهرت هم تو خلوت بگو به خاطر تو و مامان دارم میام وگرنه خودت می‌دونی حوصله فلانی و فلانی رو ندارم بدرفتارن

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

این جمله رو برای خودت نوشتم ها اسی .اینو به کسی نگی,

": یعنی اینکه احترام گذاشتم به خاطر شما اومدم شما هم فلان موقع باید مطابق میل من باشین.... ", ,خواستم منظورم رو تدقیق و تصریح کنم برای خود تو

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

کلا باعروساشون خوب نیسن هرسری یه عروسو تحویل میگیرن ک بقیه بهش حسودی کنن رابطشون باهم خوب نباشه یه وقت حرفی نبرن بیارن عروسا

چون سیاه قلبو حسودن میخوان منو ببرن چون میدونن رومن حساسه اعصابشو خورد کنن  یااینکه کادو جمع کن ...

اگه به من بگن باید بیای بدتر دلم میخواد نرم. اینجا باید نداریم باید چیه . تو هم هیچوقت بهش نگو باااااید بریم فلان جا باااااید بیای باید باید 

البته اگه مادرشوهر و همسرش این مدلی نباشن ک وقتی خرشون از پل گذشت و مهمونی تموم شد   بعدا ...

دقیقا . 

میدونن من هیچ ارتباطی باکسی ندارم ازکجابفهمم اخه

چرا ارتباطی نداریییییی؟؟ 

میدونن من هیچ ارتباطی باکسی ندارم ازکجابفهمم اخه

مهم نیس بگو کلاغه رسونده🤭🤭

ولی خدایی بعضیا اصلا بدون دعوت رسمی و مستقیم جایی نمیرن مثلا ممکنه همون جاریتو اگر خودت زنگ نزنی نیاد خونت اگر همچین اخلاقی داره راحت میتونی بفهمی 

کلا باعروساشون خوب نیسن هرسری یه عروسو تحویل میگیرن ک بقیه بهش حسودی کنن رابطشون باهم خوب نباشه یه و ...

عجب آدم های هستند پس با قوم یعجوج و ماجوج طرفی . اشکال ندارد . همیشه یه حد اعتدال رو در روابط با شخص پدرشپهر مادرشوهرت داشته باش . نه خیلی نزدیک نه خیلی دور . چون بالاخره پدر مادر همسرتن

مهم نیس بگو کلاغه رسونده🤭🤭 ولی خدایی بعضیا اصلا بدون دعوت رسمی و مستقیم جایی نمیرن مثلا ممکنه همو ...

من اگه جاش بودم وسوسه میشدم برم به جاری م زنگ بزنم ته توی قضیه رو دربیارم اگه ظرفیت داشت باهاش به تیم بشم