2777
2789
عنوان

مهمونی حال بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 83 پست
برو محل نزار نه سلام کن ن حرف بزن ن کار کن گهگاهی هم بهشون یه پوزخند بزن🤣

وا مگه میزبان بهشون بدهکاره ؟ 

بی دعوت بره سلام هم نده ؟ محل هم نداره!

بترکه‌ این سایت که انگار اینجا مریخه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنن حسودم بهتره😐 هرچند ک ربطی ب حسودی نداره اصلا

درکل دعوت نکرده و با جو اون مهمونی ام ک اوکی نیستم

خب دیگ چ دلیلی داره رفتن! باز دعوت میکردن یچیزی 

میشد ب احترام دعوتشون رفتو حالا چندساعتی رو تحمل کرد...

مادرشوهرم میگه به من گفته بیاید 😑

شما به مادر شوهرت بگو کسی بخواد ما رو دعوت کنه به خودمون میگه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

بابا دعوتش نکرده

بعد میگین برو‌ بی محلی کن؟😐🤣

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
عجیب ترین تاپیک نی نی سایت

این چیه؟!

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

وقتی دعوتت نکرده کجا بری اخه.اون تو رو بی محل کرده خوب

.این که مادرشوهرتو دعوت کرده ب تو ربطی نداره

تو باید بهت زنگ میزد اگ میخواست دعوتت کنه.

حالا میخوای خودتتو سبک کنی بدون دعوت بری تولدشون چون شوهرت دوس داره😐😐😐

عزیزم ببین میل خودته 

اگه نری مشروط بر اینکه بین تو و شوهرت و همچنین تو و مادرشوهرت شکرآب نشه و خیلی حاشیه درست نشه ، بعدا  همهههههه می‌فهمن که فلانی دعوت نکرده جایی نمیره . شاید بهتر انگ بدقلقی بزنن. چ....س کلاسی بزنن . انگ کوشه گیری . انگ چمیدونم حسودی . ولی خلاصه می‌فهمن اگر طالب اومدنتن باااااید دعوتت کنن و اونایی که شوهرت و تو رو حقیقاا دوست دارن این کار رو حتما انجام خواهند داد. 

حالا سناریوی دوم . تو میری اینجوری به حرف مادرشوهرت احترام کردی و به میل شوهرت . پس یه بلیط از هردو شون طلبکار باااااید باشی . یعنی اینکه احترام گذاشتم به خاطر شما اومدم شما هم فلان موقع باید مطابق میل من باشین . اونجا هم ممکنه افرادی بی محلی بخوان بکنن اگه واقعا بی ادبی و بی محلی عیان کردن تو هم بدتر سگ محلشون کن ولی با شوهرت و مادرشوهرت و اینا خوشرو و گرم باش همونجا . 

به من باشه میگم اتفاقا برو چون بعضی اوقات پیش میاد جمعی دعوت کنند مثلا بگن خاله جون همه تون دعوتین.پسرا و عروسا.

برو ولییییییی اونجا تو کلاس و تو قیافه باش که همه نازت رو بکشن. محترمانه ها ولی سرسنگین . جاری تم که اصصصصصلا آدم حساب نکن وقتی بی تربیتع و سلام نمی‌ده . طوری باش که اگه سلام هم کرد یه سلام خنک و لبخند کوچیک تحویل بگیره ازت . 

مادرشوهرت با جاری ت روابطش چطوره ؟

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩
خیلی زشته ولی برا اونا عادیه اینطور دعوت کردن 

مطمعنی دعوت شدی؟ و اونا برای همه مهموناشون همین مدلین؟ چون اره واقن این مدل دعوت کردن اصلا جلوه خوبی نداره و زشته مخصوصن وقتی نسبت انچنان نزدیکی ام نیست😕