2777
2789
عنوان

مهمونی حال بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 83 پست
خیلی زشته ولی برا اونا عادیه اینطور دعوت کردن 

طوری رفتار کن که بفهمن برای شما عادی نیست اینطور  دعوت از یه جایی باید شروع کنی ،، نرو و بگو  اگه خواستید ما بیاییم به عروس خاله بگید زنگ‌بزنه دعوتمون کنه رسمی ،، شاید اون بنده خدا هم‌هی بی دعوت رفتن خونه اش خوشش نمیاد که بی محلی میکنه و تیکه میندازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیم🤭🤭حالا تیم هم نه ولی آره منم وسوسه میشدم هر جور شده بفهمم جریان چیه 

تیم 😂 خب آخه گاهی  اگه جاری ت آدم باشه و حرف نقل کن و آدم خراب کن نباشه اینجوری تیم شدن و اتحاد داشتن حال میده . خیلی حساب کار دست بقیه میاد .دخترعمه من یه بار با جاری ها متحد شدن به یکی از اقوام کادوی کمتر. و یک جور دادن در حالی که مادرشوهرش اصصصصصصصرار میکرد که فلان تومان بدین باید بدهید و ...... . 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩
همشون همینطورن فقط مناسبتا همومیبینن

ای بابا . بالاخره یکی توشون پیدا میشه که بهتر باشه باهاش گرم تر باشین به قول من تیم باشین و پشتیبان هم باشین 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩
تیم🤭🤭حالا تیم هم نه ولی آره منم وسوسه میشدم هر جور شده بفهمم جریان چیه 

عشقدخت جونم کلی طول کشید عکس پروفت رو بفهمم چیه . اول فکر کردم کباب هست بعد فکر کردم جنین خیس تازه به دنیا اومده س . بعد فهمیدم عکس دست اون نی نیه هست که چنگ زده به پلو 😂😂😂😂

ای بابا . بالاخره یکی توشون پیدا میشه که بهتر باشه باهاش گرم تر باشین به قول من تیم باشین و پشتیبان ...

۶ تاخاله دارم بعدفکر کن هرکدوم یکی دوتا دخترم داره بنظرت میشه همچین چیزی اینا اینقد سادن اصن میترسن سلام علیک کنن

ولی احتمال تیم شدن جاری با جاری ضعیفه بعدا ممکنه برعکس بشه

بهش اطلاعات از زندگی تون نباید بدین دیگه غیبت خانواده شوهر هم نکنین که خطری بشه. رابطه باید با جاری برد برد باشه 😈😈😈سیس هم خواهری و آجی نباید بگیرین . جاریه بالاخره . منظورم از تیم همون مثال دخترعمه م توی عروسیه 

۶ تاخاله دارم بعدفکر کن هرکدوم یکی دوتا دخترم داره بنظرت میشه همچین چیزی اینا اینقد سادن اصن میترسن ...

ب خاله چه ربطی داشت عزیزم ؟ متوجه توضیحاتت نشدم