2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش یه دکتر دیگه خب

امروز به دکترم اصرار کردم فنر برام دربیاره،،که بتونم برم دکتر دیگه،،،درنیاورد،گفت سنگ شکن کن،بعدا،،،دیگه گفتم باهمین فنر میرم پیش یه دکتر دیگه،،،ولی خب نمی دونم کار درست چیه واقعا

امروز به دکترم اصرار کردم فنر برام دربیاره،،که بتونم برم دکتر دیگه،،،درنیاورد،گفت سنگ شکن کن،بعدا،،، ...

برو اشکالی نداره

به دکتره توضیح بده که فکر میکنی ممکنه تشخیص دکتر قبلی اشتباه بوده ببین نطر اون چیه

خیلی از دکترا بدشون نمیاد

بدشم بیاد حرفتو بزن والا مگه نونشونو خوردی؟ ویزیتشو میدی😑

بگو شرایطم اینجوریه نگرانم

برو اشکالی نداره به دکتره توضیح بده که فکر میکنی ممکنه تشخیص دکتر قبلی اشتباه بوده ببین نطر اون چیه ...

باید همینکارو کنم مریم بانو،،،حالا واسه سه شنبه جای دیگه نوبت گرفتم،،امیدوارم جواب سر بالا نده دکتر

وای خدا چه بدددد🥺🥺🥺🥺

خیلی،،،حالا من تنها شانسی که داشتم،،درد انچنانی ندارم که داغون بشم،،فقط فنر دبل جی که گذاشتن،،موقع ترخیص ازبیمارستان بهم نگفتن،،منم پسرمو بلند کردم،،ازاون روز درد دارم اون قسمت فنر گذاشتن

گلم سنگای من بزرگن،،بالای شش میل دفع نمیشه ،،باید سنگ شکن یا کارای بیمارستانی انجام بشه

درسته ولی خربزه برای سلامت کلیه عالیه . سعی کنید الان که فصلش هست خیلی استفاده کنید ان شاء الله مشکل کلیه تون رفع بشع