2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 32 پست

الهی من مامانم یه سنگ یکونیم میلی داشت سنگ شکن کرد کلی هم درد میکشید سر اون سنگ کوچولو تو حتما باید جراحی بشی بنظرم من دکتر مامانم خیلی خوب بود اسمشون دکتر وحیدی بودایشون بعد سنگ شکن که مامانم کلیش سنگ سازه ی سنگکل داد مامانم اونو چند تا قطره میریزه تو آب میخوره بعد پا میشه یکم جنب و جوش میکنه سنگش میوفته البته اینم بگما دکتر وحیدی گفتن بستگی به اندازه سنگ داره مال مامان من سنگاش خ ریز بودن سنگ کلیه خ بده مال شما هم خیلی بزرگه بنظرم ی مشاوره بگیر بعد هر روشی رو که میخوای امتحان کن من شماره دکتر مامانمو میذارم اگر خواستی از ایشون مشاوره بگیر 44050881

الهی من مامانم یه سنگ یکونیم میلی داشت سنگ شکن کرد کلی هم درد میکشید سر اون سنگ کوچولو تو حتما باید ...

ممنون عزیزم،،من دوتا دکتر دیگه رفتم،،گفتم چون دبل جی داری،،ما دست نمی زنیم ومسئولیت قبول نمی کنیم،،باید بری پیش دکتر خودت،،عکس نوشتن فقط،فتن به دکترت نشون بدی خودش میفهمه،،که متاسفانه دکتر من اصلا کاری به عکس نداره،،امروز به دستور پزشکم  اومدم دوباره سنگ شکن برون اندامی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید