2777
2789
حرف قانع نمیکنه طرف مقابل رو بنده دختر خیلیییی پر انرژی بودم و اصلااا به خودکشی فکر نمیکردم ولی ان ...

ببین نمیخوام ایرانی بازی در بیارم بگم برو خداروشکر کن فیلان نیستی بهمان نیستی، ولی واقعا اینو از ته دلم میگم، هر چقدرم که فشار روت باشه، عصبی باشی، دپرس و داغون باشی با خودکشی درست نمی‌شه، فقط خودتو ضعیف نشون میدی با این کارت، 

من مشاور نیستم بخاطر همین سعی نمیکنم زیاد وارد موضوعت که معلومه خیلیم شخصیه بشم، بنظرم حتما پیش یه مشاوره برو فردا، و لطفا لطفا به منِ  برادر کوچیک ترت لطف کن و دیگه حتی فکر اون کارم به سرت نزنه، ببین چقد خواااهش کردم🥺🍫

Mo_ojtaba 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂 مرسی لطف کردی حتما سر میزنم میخواستم برم پاساژ ارمان اونجا برا خودم خرید کنم تعریفشو شنیدم قب ...

خواهش میکنم، چیزی نشنیدم درباره پاساژ آرمان، ولی خب اگه خوبه برو، برای خرید نه واسه تفریح یه سرم به الماس شرق بزن😍

Mo_ojtaba 
ببین نمیخوام ایرانی بازی در بیارم بگم برو خداروشکر کن فیلان نیستی بهمان نیستی، ولی واقعا اینو از ته ...

برادر همسن من:)

خواهر شما گاها از شدت فشار روحی،خودشو ساعت ها توی اتاقش زندانی میکنه و با محیط بیرون ارتباط نمیگیره🙂

خواهش میکنم، چیزی نشنیدم درباره پاساژ آرمان، ولی خب اگه خوبه برو، برای خرید نه واسه تفریح یه سرم به ...

جای خوبیه ؟پیشنهاد بدم ک بریم 

اونوقت نرم اونجا بگن با این پیشنهادات😂😂

دیگ کجاها رو شما میگید خوبه ؟؟

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
خاهر یه پتو بپیچ دور خدت سردت نشه فلن تا صب بیام کمکت الان خابم میاد برگاتو یهو اشتبا میچسبونم😂😂

خواهر دما الان اینجا نزدیک 53 درجه است پتوی چی😂

پتو بندازم تا صبح بریون میشم😅

Mo_ojtaba 
برادر همسن من:) خواهر شما گاها از شدت فشار روحی،خودشو ساعت ها توی اتاقش زندانی میکنه و با محیط بیرو ...

ببخشید چون سنتو نمیدونستم اینجور گفتم، بنده کوچیک همه هستم😅نخواستم حس کنی دارم نصیحت میکنم

خب خواهرم این کارت واقعا بده، مثل اینه که گرمت باشه بجای اینکه خودتو خنک کنی بری بخاری روشن کنی کاپشنم بپوشی

وقتایی که حالت گرفته است، اعصاب نداری و اینجور موارد

برون بیرون یه هوایی عوض کن، یه آبمیوه ای، بستنی چیزی بخور به دوستات سر بزن، بجای عذاب دادن خودت یکاری کن روحیت عوض بشههه

Mo_ojtaba 
جای خوبیه ؟پیشنهاد بدم ک بریم  اونوقت نرم اونجا بگن با این پیشنهادات😂😂 دیگ کجاها رو شما میگ ...

😂 😂 

آره خیلی شیک و خوشگل و لاکچریه

ولی واسه خرید نه😂خیلی گرونن 

جاهای تفریحی زیاد داره

چالیدره خیلی خوشگلههه، طرقبه رو داره، پارک کوهسنگی رو داره، آرامگاه نادر شاه حتمااا برو، آرامگاه فردوسی برو، پارک ملت سر بزن

Mo_ojtaba 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز