2777
2789
ببخشید چون سنتو نمیدونستم اینجور گفتم، بنده کوچیک همه هستم😅نخواستم حس کنی دارم نصیحت میکنم خب خواه ...

اختیار دارین:)

آقا من دو دیقه از اتاق میرم بیرون

انقدررررررررررر نیش و کنایه میشنوم …

دیگه تهش با خودم میگم بیا برو بشین تو همون اتاقت اینجوری در آرامشی 💔🚶🏻‍♀️

😂 😂  آره خیلی شیک و خوشگل و لاکچریه ولی واسه خرید نه😂خیلی گرونن  جاهای تفریحی زیاد د ...

😂😂حتما از اون باکلاساس ک باید قیمتارو ببینی حرص بخوری کارتو بزاری وسط

خرید نمیکنم فقط نگا میکنم ب سختی البته 💔😂

مرسی بابت اینا😁 لطف کردی🌿 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اختیار دارین:) آقا من دو دیقه از اتاق میرم بیرون انقدررررررررررر نیش و کنایه میشنوم … دیگه تهش با ...

خواهر جان، نیش کنایه ی چی آخه؟ 

معذرت میخوام یعنی بستگانی که میگی انقدر ظالمن؟ 

چه معنی داره بخوان محدودت کنن آخه؟ نه اتفاقا خودت نباید کوتاه بیای، تو خودت به فکر خودت نیستی انتظار داری بقیه باشن؟ نمیگم بی ادبی یا دعوا کن ولی از حقتم نگذر، مگه مای جوون ایرانی چه تفریح یا خوشی داریم که بخان بازم محدودمون کنن؟ 💙

Mo_ojtaba 
😂😂حتما از اون باکلاساس ک باید قیمتارو ببینی حرص بخوری کارتو بزاری وسط  خرید نمیکنم فقط نگا م ...

دقیقا😂 ولی بیرون ازش چنتا بازارچه داره اونا قیمتاش خوبن

، خواهش میکنم☺️خوش بگذره خواهر جان، دعا کن داداشتم خدا شفا بده، نیاد نصفه شب توی نینی سایت وایسه وراجی کنه😂💙

Mo_ojtaba 
خواهر جان، نیش کنایه ی چی آخه؟  معذرت میخوام یعنی بستگانی که میگی انقدر ظالمن؟  چه معنی ...

بابا من یه اشتباهی کردم یه ندونم کاری داشتم تهش هم اعتراف کردم

ندونم کاریه هم از این مثبت هجده و اینا نبوده اصلا یعنی اگه بگم خندتون میگیره 

الان هر چی میشه هر اتفاقی میفته،اون قضیه رو تکرار میکنن میگن تو الی تو بلی و هزارتااااا نیش و کنایه

بابا من یه اشتباهی کردم یه ندونم کاری داشتم تهش هم اعتراف کردم ندونم کاریه هم از این مثبت هجده و ای ...

خواهر، نمیدونم چی بوده

ولی خب قانعشون کن

آدم اگه خطا و اشتباه نکنه که تجربه کسب نمیکنه

کل زندگی یه جور آزمون و خطاست که درس بگیری ازشون

بنده خودم تو یک سال اخیر خیلی اشتباهات داشتم، ولی خب همشون واسم درس شدن

سعی کن منطقی باهاشون ارتباط بگیری، بلاخره هر چقدرم که سنگ باشن، بچشونی باید درکت کنن 

Mo_ojtaba 
دقیقا😂 ولی بیرون ازش چنتا بازارچه داره اونا قیمتاش خوبن ، خواهش میکنم☺️خوش بگذره خواهر جان، دعا کن ...

مرسی داداش😁 حتما محتاجیم ب دعا ایشالا شفا پیدا میکنی ب زودی😂😂

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
بابا بخدا من هر شب اینموقع خواب بودم😂یه فردا رو میخام چند روز برم مرخصی دیر بیدار میشم، مارو دور نن ...

خوش بگذره مرخصی 😊

شما گل نی نی سایتی دور نمیندازیمت نترس 😂😂

ایران من ایران من 🖤