2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا ک عشق منن ابجیم میگ خرید غذا به تو نمیسپارم با این خرید کردنات  من بیچاره امروز فقط سوغات ...

😂 😂 😂 😂 

سوغاتی چیه آخه، 

فکر خودت باش فقط😎🍫 دونات رضویاشم خوشمزه است بخر بخوور🍩

Mo_ojtaba 
یک عدد خسته از همه چیز و همه اطرافیان

خسته نباشی، 

سعی کن. به جای خسته شدن، مقدار اهمیتی که میدی بهشون رو کم کنی😁

هر چی رو مخ تر باشه طرف برات، اهمیت کمتری براش قاعل بشو🍫😎

Mo_ojtaba 
خسته نباشی،  سعی کن. به جای خسته شدن، مقدار اهمیتی که میدی بهشون رو کم کنی😁 هر چی رو مخ تر ب ...

اگر اون شخص از اقوام درجه یک باشه چی؟

تا یه حدی میشه بی تفاوت بود نسبت به حرفاش

ولی بعدش حس خودکشی بهت دست میده از شدت فشار

😂 😂 😂 😂  سوغاتی چیه آخه،  فکر خودت باش فقط😎🍫 دونات رضویاشم خوشمزه است بخر بخوور🍩

مجبوری بس بچه دورم ریخته 😂

فردا برا خودمهههههه هنوزم ی چنتا وسایل برا سوغات هس ک باید بخرم 😂💔

حتما امتحان میکنم😋

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
اگر اون شخص از اقوام درجه یک باشه چی؟ تا یه حدی میشه بی تفاوت بود نسبت به حرفاش ولی بعدش حس خودکشی ...

اول با این شروع میکنم که اصلا به فکر خودک/شی نباش

مگه بچه ای آخه؟ حرف یا رفتار یه شخص مگه چقدر اهمیت داره که بخوای فرصت زندگیو از خودت بگیری😡

حتی صحبت کردن درباره ی این حرکتم زشته و ناراحت کننده، 

سعی کن با حرف زدن، بحثو تموم کنی اگه نشد، تو کوتاه بیا و چیزی نگو، سعی کن خوش باشی به هر چیزی اهمیت نده! 

Mo_ojtaba 
مجبوری بس بچه دورم ریخته 😂 فردا برا خودمهههههه هنوزم ی چنتا وسایل برا سوغات هس ک باید بخرم 😂💔 ح ...

😂 😂 😂 

امان از این بچه ها🤣

یه پیشنهاد 

یه سر بزن بازار غدیر، سمت صحن پیامبر یا جمهوری میشه دقیقا یادم نیست، قیمتاش خیلی مناسب تر از بقیه بازاراس

Mo_ojtaba 
اول با این شروع میکنم که اصلا به فکر خودک/شی نباش مگه بچه ای آخه؟ حرف یا رفتار یه شخص مگه چقدر اهمی ...

حرف قانع نمیکنه طرف مقابل رو

بنده دختر خیلیییی پر انرژی بودم و اصلااا به خودکشی فکر نمیکردم

ولی انقدریییی فشار روحیم رفته بالا که بهترین راه نجات رو تو همین مورد میبینم 

هر چی به طرف میگیم موضوع تموم شده و گذشته ها گذشته بازم تو کتش نمیره و میگه کجا تموم شده؟تموم نمیشه این موضوع

😂 😂 😂  امان از این بچه ها🤣 یه پیشنهاد  یه سر بزن بازار غدیر، سمت صحن پیامبر یا جمهو ...

😂

مرسی لطف کردی حتما سر میزنم میخواستم برم پاساژ ارمان اونجا برا خودم خرید کنم تعریفشو شنیدم قبلا هم رفتم خوب بوده حالا ببینیم اونجا چطورع

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
2790
2778
2791
2779
2792