2777
2789
عنوان

کمک فکری میخوام

269 بازدید | 21 پست

من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ولی سرکار نمیرم.

گاهی از مامانم پول قرض کردم و بهش دادم. 

الان اومدیم سفر مامانم میگه یکم پول بریزم به کارتت دستت باز باشه چیزی خواستی بخر. 

خودم گفتم نه پول دارم. 

شما بودید از مامانتون پول میگرفتید؟

شرایط زندگی سخت شده دیگه با این همه گرونی همین که ماه رو تا آخر ببریم خیلی هنر کردیم دیگه به خرج و برج نمیرسه پولمون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره میگرفتم اگه نیاز داشتم

یعنی زشت نیست؟ پیش خودش نمیگه شوهرش عرضه نداره؟

شاید نتونم پس بدم بهش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه اصلا نمی گرفتم 

دلیلت؟

اگه خودش می‌ده بگیر بنظرم. بعدش بهش پس می‌دی دیگه.  من بشخصه با مامانم این حرفا رو ندارم.

یعنی زشت نیست؟ پیش خودش نمیگه شوهرش عرضه نداره؟

شاید نتونم پس بدم بهش

خوشبحالت چه مامان خوبی داری

خوبه اما یهو میبینی یه جایی منت همه اینا رو میذاره یا بروی شوهرم میاره تو یه دعوایی چیزی