2777
2789
عنوان

سردی بدن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4858 بازدید | 33 پست
از نظر روانی فشاری بهت وارد نشده جدیدا؟ 

چرا مشکلات خانوادگی  داشتم.به شدت ادم استرسی هستم ولی کنترل میشد با قرص پرانول الان فقط بی جون و ضعف دارم خیلی نگرانم رفلاکسم دارم تهوع میاد

من خودم به شخصه عصبی شم (استرسی ام کلا) رفلاکس معده دارم که خودش منجرب به تهوع میشه

دکتر بهم یه کپسولی داد که اسید معده رو کم میکنه رفلاکس قطع میشه تهوع خوب میشه 

برو دکتر عمومی بگو برا رفلاکس بهت بده

لیمو، سرکه، کافئین، چای، چیپس و پفک و.... هم نباید بخوری واسه رفلاکس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب نظر دکترت چیه؟ تشخیصش چی بوده؟ کرونا یه دفعه نگرفته بودی؟چون اکثر علائمت شبیهشه

دکترم ازمایش نوشت گف سالمی چیزیت نیس من پارسال دو بار کرونا گرفتم بدنم خوب بود الان خیلی ضعف دارم شک دارم ک از سردی بدنه یا از کرونایی ک پارسال گرفتم اینجور شدم نمیدونم چ کنم افتادم یه گوشه 

دکترم ازمایش نوشت گف سالمی چیزیت نیس من پارسال دو بار کرونا گرفتم بدنم خوب بود الان خیلی ضعف دارم شک ...

خب اینکه پارسال کرونا گرفتید دلیل نمیشه دیگه نگیرید الان ابتلای مجدد خیلی هست. و خب شرایط سیستم ایمنی بدن فرق میکنه و میزان شدت سویه ها متفاوته و هر کدوم یه سری علائمی داره. خب این مورد توی آزمایشت که خودشو نشون نمیده

دکترت رو عوض کن به هر حال حتی کرونا هم نباشه، بی دلیل که نمیتونه باشه اونم دو هفته باز یکی دو روز بود آدم میگفت گرمی سردی کردم. شایدم توی شرایط استرس زا بودی معدت عصبی شده

ولی حتما برو سراغ یه دکتر داخلی خوب

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ممنون گلم دعا کنید برام حس بدیه واقعا 

نگران نباش

من خودم هزاران هزار بار همه این حالت هارو داشتم

درباره من همش واسه استرس زیادیه که دارم 

.... 

داروی هورمونی نمیخوری احیانا؟ 

اوناهم اوایل مصرف این حالت هارو اینجا میکنه

خب اینکه پارسال کرونا گرفتید دلیل نمیشه دیگه نگیرید الان ابتلای مجدد خیلی هست. و خب شرایط سیستم ایمن ...

نمیدونم والا خودمم گیج شدم خسته شدم نه میمیرم نه خوب میشم همینجوری موندم به هر حال ممنون ک جواب دادین

خب اینکه پارسال کرونا گرفتید دلیل نمیشه دیگه نگیرید الان ابتلای مجدد خیلی هست. و خب شرایط سیستم ایمن ...

واقعا استرس و اضطراب خودش عامل تمام بیماری هاست چه روحی چه جسمی. میتونی سونوگرافی بدی شاید زخم معده باشه خدایی نکرده

انشالله زودتر بهبود پیدا کنی❤

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نگران نباش من خودم هزاران هزار بار همه این حالت هارو داشتم درباره من همش واسه استرس زیادیه که دارم ...

نه دارو نمیخورم فقط پرانول میخورم این ضعف و بدحالی همراه تهوع منو مثل جنازه ها کرده حالا نمیدونم چه مرضی دارم ولی کم اوردم