2777
2789
عنوان

بلوند کردن مو

219 بازدید | 17 پست
سلام دوستان و خانمهای گل من بار اوله که میخوام موهامو بلوند کنم و تا الان 8ماه موهامو رنگ نکردم فقط زیر موهام رنگ داره به نظرتون زیرش نمی سوزه؟؟؟؟ و اینکه ]ما جای خیلی خوبی رو میشناسید که هم مو نسوزه و هم رنگشو قشنگ در بیاره چون بار اولمه برام خیلی مهمه ممنون ازتون که همکاری میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکوکرم خوبه ولی استفاده ازش دقت میخواد کلا مواد چه کرم چه پودر روی مویی که شرابی و مسی و پرکلاغی بادمجانی و...باید با دقت استفاده بشه تا مو نسوزه.خصوصا اگه چند بار از این رنگها استفاده کرده باشین
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
دوست عزیزم خواهرانه میگم سمت دکلره نره واقعا مو رو داغون میکنه در هر صورتی بهش اسیب می رسونه اسمش خیلی سادست دکلره اما واقعا سنگینه برای مو مو حالت کشسان میگیره من هایلایت کردم پیش کسی که 12 سال کارش فقط رنگ و دکلره ست ولی بازم پشیمونم فقط قشنگی داره ولی به نظر من تا قدی که دگلره شده به همان قد موی از دست رفته داری
عزیزم اگر مواد خوب استفاده کنه موهات آسیب نمیبینه من از مواد های عالی استفاده میکنم و دکلره هام تضمینی هست اگر دوست داشتی پیام بده نمونه کار نشونت بدم تو تل گرام 09128323602
همه چیز درباره زیبایی ات بانو جان  https://www.ninisite.com/discussion/topic/327758/همه-چیز-در-مورد-گریم-و-میکاپ?page=1