2777
2789
عنوان

زندگی من

137 بازدید | 17 پست

سلام دوستان قبلا از خانواده ی مذهبی و افراطی ام گفته بودم براتون... راستش من یکی رو دوست دارم اونم دوستم داره و اومده خواستگاری تمام ملاک های منو داره... کار داره حقوق خوب داره چهره ی دلنشین خوبی داره خواهرش دوست صمیمیم هست. خانواده ی خیلی خوبی هم هستن مادرش وکیله پدرش حسابدار شرکت های خصوصی بود ولی بنده خدا فوت شد چند سال پیش خیلی خانواده ی محترمی هستن خودش هم خیلی پسر خوبیه من از 6 سالگی تو خونشون بودم... می شناسیمشون. خیلی پسر خوبیه واقعا هم خوش لباس خوش مشرب نماز هم می خونه روزه می گیره محرم هیئت شو میره ولی مامانم اینا میگن نه چرا؟ چون که مامانش خواهرش مانتویی و میگن نماز خون بودن کافی نیست تو زنش بشی مانتویی میشی پسره بی غیرته بعد خیلی خوانواده به روزی هستن و خیلی برای زن ها ارزش قائلن مثلا ما رفته بودیم شام خونشون سفره رو قاطی چیدن مامانم بدش اومده بود میگه نباید اینجوری باشه مردا باید توی حال باشن زنا تو آشپزخونه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 26 سالم هست و دانشجو پزشکی دانشگاه تبریز هستم محل سکونتمون تهران هست و من توی دانشگاهم طبقه بالای منزل خالم می مونم 

... 

اون پسره هم 2 ساله درسش تموم شده توی 2 تا شرکت حسابداره 

دوستم هم که خواهر پسره هست دانشجوی فوق ریاضی محض دانشگاه تهران هست. اینو گفتم که متوجه بشید واقعا خانواده تحصیل کرده و خوبی هستن

سال دیگه هم کنکور تخصص می خوام بدم ولی اعصابم بهم ریخته است نمی تونم درس بخونم الان که امتحان هام تموم شده اومدم تهران بیشتر بهم ریخته شدم هی مورد معرفی می کنه مامانم واسه خودش به سرم زده برم ترم تابستونه بردارم  ولی برای ترم آخری ها نمیدن امسال 

بديش اینه که مامانم دفعه آخر انقدر با بی احترامی با مادر پسره حرف زده بود که دوستم می گفت مامانم انقدر ناراحت شده گفته دیگه زنگ نمی زنم بهشون بعد دوستم می گفت پسره افتاده به پای مامانش که تو رو خدا بخاطر من ببخش 

سال دیگه هم کنکور تخصص می خوام بدم ولی اعصابم بهم ریخته است نمی تونم درس بخونم الان که امتحان هام تم ...

سال آخر پزشکی این طوری نیس که تابستون تعطیل باشید بخواید ترم تابستونه بردارید تا بمونید دانشگاه! 

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست