2777
2789

سلام 

میشه لطفا یکم راهنمایی کنین 

از شما کدوم هارو امتحان گرفتن؟؟؟

تو هر کدوم اگه نکته ای هست میشه بگین

توی پارک دوبل وقتی فرمون دوم میایم عقب شما نگا میکنین دستگیره در روی جدول بیوفته یا نگا میکنین چراغ پشتی اونی که پشتش پارک میکنیم بیوفته وسطای شیشه 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا این پارک دوبل خیلی مزخرفه هر مربی یه چی یاد آدم میده من که تماما همه رو با هم قاطی کردم

از شما چیا رو امتحان گرفتن 

همونی که مربی ات یادت داده و تو جلسات تمرینش کردی رو سر امتحانم اجرا کن. از همه هم دوبل نمی گیرن بست ...

اخه دوتا مربی هر دو یچیز دیگه میگن میترسم اونیکه من انجام میدم بگم غلطه 

از شما چیا رو امتحان گرفتن

وقتی جلوتر از اینه ماشین بغل پارک کردی دنده عقب میری تا چراغ ماشین بغلی بیفته وسط پنجره عقب ،ایست، فرمون به سمت راست کامل میای عقب تا آینه بغل ماشینت مماس شه با چراغ عقب ماشین بغلی  بعد فرمون چپ ومیری داخل

عزیزم چند تا کلیپ ببین، دستت میاد چکار کنی 

بلدم میخام ببینم چه امتحانایی از شما گرفتن سر چه چیزایی رد شدین یا چیکارا باید بکنم قبول بشم

فقط اعتماد بنفس چون از اینه وسط ب عقبیا نگاه میکنن منکه طرف اشتباه میکرد پوزخند میزدم افسرم نگاه میکرد بهم با اعتمادبنفس رفتم باداینکه دوبلم جور درنیومد قبول شدم

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
وقتی جلوتر از اینه ماشین بغل پارک کردی دنده عقب میری تا چراغ ماشین بغلی بیفته وسط پنجره عقب ،ایست، ف ...

مرسی

اره مربی منم اینو یاد داده ولی یه چنتا کلیپ دیدم مخصوص امتحانه تو اون میگه باید دستگیره بیوفته جدول برا همین پرسیدم 

از شماچیارو امتحان گرفتن