2777
2789
عنوان

همسایه ها

779 بازدید | 26 پست

تا حالا شده یه چیزی به همسایتون بدین بعد ظرفتونو برنگردونه؟

مثلا خیلی طول کشید چیکار میکنید؟

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تازه عروسم و تازه اومدیم خونمون 

یه هفته پیش یکم میوه داخل ظرف بردم دادم همسایمون

بعد هنوز ظرفمو برنگردونده

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

نه نشده ولی خب خودت برو بگو بی زحمت ظرفمو بدین 

آخه تازه اومدیم خییییلی هم رو دربایستی دارم

من تازه عروسم و تازه اومدیم خونمون  یه هفته پیش یکم میوه داخل ظرف بردم دادم همسایمون بعد هنوز ...

مبارک باشه عروس خانوم.

حالا چرا انقدر زود با همسایه صمیمی شدی که میوه بردی براش اونم تو ظرف نو خب میذاشتی تو یکبا  مصرفی چیزی

اره یه سال دستش بود ظرفمم خارجی و گرون بود 

سر اسباب کشیش  رفتم گفتم داد 

ولی خواهرشوهرم  همسایه م بود چند تا ظرف و کاسه و پارچ ازم برد با یه سینی قدیمی که یادگاری بود خیلی الان گرونه رفت هر چی هم گفتم این ها رو بده نیارد 

اخرم خونه مادرشوهرم لای اسبابهاش دیدم 

دست نزدم گفتم الان دزدمم میکنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

همسایه لا ب لااشناهامونن یچی میدادیم قبلن برم نمیگردوندن دیگ مگ خیلی وسیله و ابزار بزرگ میدادیم ک پس میدادن دیگ مامانم ظرف اوردن پس نداد گف این باشه ب حساب اونا البته بعدچن سال دید یادش اومد نداده 😂😂

مبارک باشه عروس خانوم. حالا چرا انقدر زود با همسایه صمیمی شدی که میوه بردی براش اونم تو ظرف نو خب م ...

مرسی عزیز

آخه بنده خدا زن همسایه موقع خونه چیدن چایی و تنقلات آورد برامون منم برا تشکر میوه بردم براش

من چند تا ظرف یه بار مصرف دارم دیگه توی اینا چیزی بخوام میدم به بقیه 

چون انگار زورشدن میاد ظرف رو برگردونن مردم عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

2790
2778
2791
2779
2792