2821
2789

دیر جوشوندی ...

بردار پنیرش کن خیلی خوش طعم میشه

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی گرفتم گذاشتم یخچال دو ساعت بعد جوشوندم خوده مرده هم گفت تا رفتی بجوشون

اصن شیر نجوشیده رو نباید یخچال گذاشت

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

ما قبلا گاو داشتن بایام اینا شیر نجوشیده اصلا تو یخچال نمیزاشتن خراب میشه 

بزار ولرم شه سرکه ۱ قاشق بزن بهشو هی همش بزن دلمه ها سفت تر میشن و اب شیر جدا میشه 

بعدش بریز تو یه پارچه نخی  و بزار اویز یجا چند ساعت اب اضافش بره  بعرش شبیه پنیر خامه ای میشه و خوشمزهههههه

یعنی اگه بخوریم بده؟ آخه طمع و بوش مثله شیره تغییری نکرده هیچ بوی بدی نمیده

تا جاییکه من میدونم نباید خورده بشه

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...