خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻♀️🤸🏻♀️🧘🏻♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱ .هدف اول ۹۰قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره وقتی گرفتم گذاشتم یخچال دو ساعت بعد جوشوندم خوده مرده هم گفت تا رفتی بجوشون
اصن شیر نجوشیده رو نباید یخچال گذاشت
خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻♀️🤸🏻♀️🧘🏻♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱ .هدف اول ۹۰قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆
ما قبلا گاو داشتن بایام اینا شیر نجوشیده اصلا تو یخچال نمیزاشتن خراب میشه
بزار ولرم شه سرکه ۱ قاشق بزن بهشو هی همش بزن دلمه ها سفت تر میشن و اب شیر جدا میشه
بعدش بریز تو یه پارچه نخی و بزار اویز یجا چند ساعت اب اضافش بره بعرش شبیه پنیر خامه ای میشه و خوشمزهههههه