2777
2789
عنوان

اونایی که یبوست مزمن دارن بیان

30353 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من خیلی وقته یبوست شدید و مزمن دارم هنوز وقت نکردم دکتر برم ولی فردا میرم دیگه نمیتونم تحملش کنم شماها بابتش دکتر رفتین ؟ دکتر بهتون چی گفت دارو داد ؟ داروها تاثیر داشت ؟

پودر پسیلیوم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا با پودر مشکلم حل میشد ولی الان دیگه اونم هیچ تاثیری نداره

خب روزی دولیوان شیر بخور. ناشتا یه سیب بزرگ بخور. کیوی هم بخور اگه بازم یبوست داشتی باید بری دکتر حتما 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب روزی دولیوان شیر بخور. ناشتا یه سیب بزرگ بخور. کیوی هم بخور اگه بازم یبوست داشتی باید بری دکتر حت ...

ببین همهههه چیز رو امتحان کردم از انواع دمنوش های گیاهی تا روزی صدتا میوه و سوپ و فرنی فقط روزی ۵ لیتر آب میخورم دیگه حالم از آب بهم میخوره شربت انجیل و پودر هیچ چیز جواب نمیده همین چند روز پیش گرفته بودم آخرش درمان نشد رفتم امپول زدم تا اومد بیرون دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم 

ببین همهههه چیز رو امتحان کردم از انواع دمنوش های گیاهی تا روزی صدتا میوه و سوپ و فرنی فقط روزی ۵ لی ...

خب میگم که خطرناکه باید بری دکتر خیلی سخته که اینجوری 

دکتر درمان نکرد؟

عزیزم من خیلی دکتر رفتنم ولی داروهاشو ک قط میکنم باز یبوستم شرو میشه

ولی یچیزیپیدا کردم بقران معجزه میکنه 

خاکشیررر رو از جانبو اینا بگیر ن از عطاری ماله عطاری خاک اسنا دارره ک باید بشوری هردفه و ادم حوصلش نمیکشه تو جانبو تو مخصوص ظرف هست بگیر هر روز روهرچیزی میخوری بریز ی قاشق غذاخوری رو اب رو ابمیوه رو چاییی 

و هر‌روز صب ناشتا رو اب داغ بریز بخور بعد ۵ روز خبرسو بده  بهم

دعام کن عزیزم منم مشکلم حل شه 

ميشه برام صلوات بفرستيد 🌹اجرتون با اقا امام حسين(ع)
جوتب نمیدن هیچکدوم

سندرم روده تحریک پذیر دارین؟