چقدر به ارایش و تیپ و رسیدن به خود بستگی داره؟من مامانم میگه خیلی
جدیدا خیلی رو ظاهرم حساس شدم
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
تا وقتی با اخلاقت آشنا نشدن ۱۰۰درصدش بعد دیگه میگن جذابیت به اخلاقو شخصیته
خب اولش که اخلاقتو ندیدن تیپتو دیدن در درجه اول منظورمه
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
عکستو دیدم اصن زشت باشی مگه قیافه مهمه اخلاق مهمه که من کاملا برعکسم😢بعدشپ قیافه که دس خودادم نی
چی بگم.مردا که عاشق ظاهرن
میشناسمت ولی فک نمیکردم انقدراعتمادبنفست پایین باشه عجبا🤔
پایین نیست خوبه فقط گفتم که ازبس سر اون عکس فیک گفتن چه چشایی داری و غیره خیلی سرخورده شدم.اما کلا بله اونجوری که بودم نیستم از بعد کرونا زندگیم زیرو رو شد.