2777
2789
عنوان

جذاب بودن عالی بودن چقدرش به تیپه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 17 پست

سلام عزیزم ی عالمه تایپ کردم برا تاپیک اخرتون تهش دیدم قفله و چون نی نی یارا معمولا قفل میکنن گفتم بااجازتون اینجا نظرمو بهتون بگم 

آره اینجایی که ما زندگی میکنیم همه یاد گرفتن با تمام وجود قضاوت کنن و خودشونو هر جور دوست دارن بروز بدن

چیزی نگو

بپذیر که خالت اینطوریه اخلاقش،نیمتونی که باهاش بری دعوا که حوصله بحث داری؟

حالا چرا اینو میگم؟

ببین آره کارای غیر انسانی یا اذیت کننده جای تذکر داره ولی نه برای کسایی که با لجبازی میخوان ثابت کنن خودشون خوبن و مخالف خودشون بد،این موردم چون اعتقادیه جزو همین دسته محسوب میشه که طرف میگه حرف من راه درست و راسته و من خوبم و هر کسی با من مخالف باشه ولو آزاریم به کسی نرسونه من این حق رو دارم بکوبونمش به هر روشی

بعضی وقتا آدما باید خودشون به این نتیجه برسن کارشون و نفرت پراکنیشون و انرژی منفیایی که به بقیه میدن اشتباهه،اگررر جامعه با مجموعه قوانینش درست باشه ایشونم در جهتی میره که به نتیجه درست برسه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
سلام عزیزم ی عالمه تایپ کردم برا تاپیک اخرتون تهش دیدم قفله و چون نی نی یارا معمولا قفل میکنن گفتم ب ...

ولی من هیچوقت در برابر حرف ناحق سکوت نمی کنم با ادب و احترام جوابشو دادم

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من هیچوقت در برابر حرف ناحق سکوت نمی کنم با ادب و احترام جوابشو دادم

👍👍👍ایولا

🪴

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟