2777
2789
اره بهش گفتم فقط کوتک خوردم 

جای کبودی داری؟

اگر آره همین فردا برو کلانتری نامه بهت میدن بری پزشکی قانونی بعد هم ازش شکایت کن.

کاری میخوای بکنی این اولین قدمه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اینجوری که مشخص شما زن قوی نیستی و‌خودتو قبول نداری!

و با وجود مشکلی ک برات پیش اومده نمیخوای ازش جدا بشی!

پس عزیزم اولِ اول خودتو باور داشته و برای خودت ارزش قائل شو ...تو نباید اجازه بدی کار ب جایی بکشه که کتک بخوری!

نبینش،رهاش کن،دنبالش نباش بذار اون بیاد سمت تو...

در طول روز بهش پیام نده زنگ نزن بذار اون بزنه!

پخت و پزتو بکن ب خونه و‌زندگیت برس،ازش پول بگیر برای خودت خرج کن ب خودت برس،،

خودتو براش محدود کن..

اونوقته که میبینی چقدر قشنگ میاد سمتت و‌دعام میکنی

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه
خیلی تنهام توی شهر غریب بی کس وتنها😔😭

از این حرفا نزن! تو مادر ۳تا دختری باید قوی باشی و قوی بودن رو ب دخترات یاد بدی،وگرنه اونا هم میشن مثل الان تو! 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه
جای کبودی داری؟ اگر آره همین فردا برو کلانتری نامه بهت میدن بری پزشکی قانونی بعد هم ازش شکایت کن. ...

نه نمیتونم ابروی اونوببرم من خیلی بی زبان و عاجزم 

نه نمیتونم ابروی اونوببرم من خیلی بی زبان و عاجزم 

چقدر ضعیفی !!!!! واقعا متاسفم

کامنت های بعدی همین تاپیک رو بخونی نشون میده که حرفت کاملاً درسته😂😐

آره دیدم تو این سایت همیشه همینه. ولی من گفتنیا رو گفتم حالا دیگه خودش باید تصمیم بگیره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش