2777
2789
عنوان

بچه ها انتقالی جنین میشه کمکم کنید

529 بازدید | 46 پست

من روز سیزدهم هست هیچ لک بینی ندارم اصلاااا

این میتونه دلیلی باشه واسه مثبت شدن

کسایی بودن که منفی شدن اما تا چهارده روز هیچ گونه لک ندیدن؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ‌لک‌بینی نداشتم هیچ علائم‌ خاصیم نداشتم فقط یکی دو بار احساس میکردم تو رحمم خیلی داغه از روز ۸ هم بیبی زدم همون روز مثبت شد البته برای من پنجمین انتقالم بود 

خاهشا بگو هزینه اش چقد شد من درگیرم سر پولش

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪

بعد کجا انجام دادی بگو🥺

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪

چقد معطلی داش

الان بیبی بزنی مشخصه انشاالله مثبتی کجا آی وی اف کردی

اخه میگن بی بی روز چهاردهم به بعد شاید درست بزنه

نهذاسترس میگیرم بخوام بزنم یهو فردا باید بزن آزمایش 

بیمارستان عرفان دکتر ایازی

من سریای قبل منفی شدم لک نداشتم اینبارم تا امروز مثبت هست هم لکه بینی ندارم بی بی چک نزدی ?

یعنی شما اصلا لک نداشت آزمایش منفی شد

بعدش دیگه پریود شذی؟؟؟

روز دهم زدم منفی شد

استرس دارم 

من سریای قبل منفی شدم لک نداشتم اینبارم تا امروز مثبت هست هم لکه بینی ندارم بی بی چک نزدی ?

پس میتونه ربطی نداشته باشه

چون برای شما چه منفی چه مثبت لک نداشتی 

مبارکت باشه عزیزم مثبت شدی بسلامتی

منم دیگه فردا مشخص میشه 😞😞