khatoon80 مدیر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 عنوان تولدمه 🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست سلام عزیزای دلم تولدمه ،یعنی دیروز بود ولی اصلا حالم خوب نیست.برام آرزوهای قشنگ کنید 🤍دعاهای قشنگ کنید.میلاد امام موسی کاظم هم هست ،ذکری چیزی هست واسه حاجت روا شدن؟ بازم میگم دعا کنید برام برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است 1401/04/30 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 مبارکاباش😍 مرسی عزیز دلم 🤍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک انشا الله خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه قربونت برم.چه دعای قشنگی 😍😍😍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک عزیزم انشالله بهترینا برات رقم بخوره و هر چی به صلاحته همون بشه💜🥰 ممنونممرسی بابت آرزوی قشنگت 🤍😍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک باشه...سه روز دیگه هم تولد منه😊 مرسی عزیزمپیشاپیش تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو دارم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک عشقولی جان انشاءالله ب تک تک آرزهات برسی گلی تاپیک هامو وقت کردی بخون شاید ب درد ... ممنونم مهسای عزیزم 🤍🤍🤍🤍چشم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 منم دیروز تولدم بود🤩 مبترک باشهههه منم ۲۹ تیرم عزیزم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک زیبا مرسی عزیزم 😍❤️ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت مبارک ممنونم ❤️😍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولدت کلی مبارک انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت کنی و آرزو هاتو زندگی کنی به بهترینها برسی♥ ... مرسی قشنگ من بابت آرزوی قشنگت هم ممنون❤️❤️ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 تولد مبارک فرشته مرسی جانا 😍❤️ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 عزیزای دلم ممنونم بابت تبریکاتون و ببخشید دیر جواب دادم چون درگیر تولدبودم❤️ی لحظه دلم گرفت خداروشکر رفع شد برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
bhar_76 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 667 عزیزای دلم ممنونم بابت تبریکاتون و ببخشید دیر جواب دادم چون درگیر تولدبودم❤️ ی لحظه دلم گ ... خداروشکر که خوب شدی عزیزم. دلت همیشه شاد💫😍 مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
مهساسادات۲۲ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3940 ممنونم مهسای عزیزم 🤍🤍🤍🤍 چشم فدات شم 😘😘 مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما
tiyamene عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 1061 مرسی عزیزم پیشاپیش تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو دارم مرسی ممنون همچنین من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......