khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 عنوان تولدمه 🥺 264 بازدید | 30 پست سلام عزیزای دلم تولدمه ،یعنی دیروز بود ولی اصلا حالم خوب نیست.برام آرزوهای قشنگ کنید 🤍دعاهای قشنگ کنید.میلاد امام موسی کاظم هم هست ،ذکری چیزی هست واسه حاجت روا شدن؟ بازم میگم دعا کنید برام برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است 1401/04/30 | 21:56 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98950 مبارکاباش😍 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
حانیh عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 1996 تولدت مبارک عزیزمانشالله بهترینا برات رقم بخوره و هر چی به صلاحته همون بشه💜🥰
tiyamene عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 1061 تولدت مبارک باشه...سه روز دیگه هم تولد منه😊 من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مهساسادات۲۲ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3940 تولدت مبارک عشقولی جانانشاءالله ب تک تک آرزهات برسی گلیتاپیک هامو وقت کردی بخون شاید ب دردت خورد مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂 غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 منم دیروز تولدم بود🤩 وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
bhar_76 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 667 تولدت مبارک زیبا مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
bhar_76 عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 667 منم دیروز تولدم بود🤩 تولدت مبارک قشنگ مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 تولدت مبارک قشنگ مرسی🌹 وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
zra_noyou عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2228 تولدت کلی مبارک انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت کنی و آرزو هاتو زندگی کنی به بهترینها برسی♥️
zra_noyou عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2228 منم دیروز تولدم بود🤩 تولدت کلی مبارک انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت کنی و آرزو هاتو زندگی کنی به بهترینها برسی♥️
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 تولدت کلی مبارک انشالله ۱۲۰ سال عمر با عزت کنی و آرزو هاتو زندگی کنی به بهترینها ... خییلی ممنونم 🌹🌹🌹 وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍