2777
2789
عنوان

بی‌بی چک ی دیقه میاین

119 بازدید | 8 پست

من دیروز ی بی‌بی زدم یکی امروز صبح دوتاشو انداختم سطل زباله امروز موعدم بودس ک هنو نشدم 

بعد الان رفتم دیدم یکیش ی هاله خیلی خیلی کمدنگ دارع ک با زور دیده میشه یکیش نه .

ولی نمیدونم کدومش مال امروز بود کدومش دیروز 😕😕

یعنی احتمال بارداری هس یا توهم زدم😂🫠🫠🫠🫠

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تاپیک آخر منم بیاین استرس دارم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ن اون دیگع مثبت کاذبه 

اخه دو تا بی بی چکا از ی مارکه من حدود ی دیقه ک شد دیدم خط ننداخت انداختمش سطل زباله بعد الان دیدم یکیش دازه یکیش نه

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
خب عزیزم فردا صبح یکی دیگه بزن که مطمئن بشی

فردا اگ بزنم باید هاله زود بندازه ؟؟ 

یا بزارم دو روزه دیگ ؟

فردا اگ بزنم باید هاله زود بندازه ؟؟  یا بزارم دو روزه دیگ ؟

معمولا میگن ده روز بعداز عقب افتادگی بی بی مثبت میشه 

اگه میخوای قشنگ مطمئن بشی یکم صبر کن

خدایا درسته همه تو رو دارن، اما من فقط  تو  رو دارم😊😚