2777
2789
عنوان

جدیدا حس ششم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 96 پست
اینم بگو چرا شوهرم بعضی وقتا انقدر بیخودی بهم میتوپه و گیر میده؟

حساسه عزیزم یکم باید رو خودش کار کنه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کودکیتون یا الانتون بلند پزوار بویدد و از خودتون خیلی انتظار و درخوسات دارید ک بهتره بخاطر سلام ...

ممنونم عزیزم درست گفتی 

می شه بگی بنظرت شرایطم فراهم می شه یه دوستی رو برم ملاقات کنم؟ 

و این که از دوستم دو سه روزه خبری ندارم نگرانشم بنظرت کی ازش خبردار می شم؟

سلام وقت بخیر خوبین؟ ممکنه درخواست دوستی‌ رو قبول بفرمایید تا سوال بپرسم؟ تشکر

سلام عزیزم حتما

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بعله ولی خیلی تلاش باید کنه اگ وسطاش بی اراده باشع ن

دست درد نکن عزیزم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اره حرفت درسته داداشم قبلا خاست با تهاجم ب دست بیاردش بخاطر همین لج کرده عزیزم اگه حس دیگه ای ازین ق ...

فقط این ک باید اخلاقشو عوض کنه ب ذهنم میاد

و این ک یکم با نرمی و ملایمت با جفتشون حرف بزنید، الان یکم داغه سرشون متوجه نیستن

آره مرد پولدار همه گفتن بهم🤣  ما که از این شانسا نداریم

جذبش کن دختر تو میتونی باورت دارم🤍🤣

فقط این ک باید اخلاقشو عوض کنه ب ذهنم میاد و این ک یکم با نرمی و ملایمت با جفتشون حرف بزنید، الان ی ...

مرسی عزیزم نامزد داداشم ی ساله حوابشو نمیده سر همین ک داداشم ب زور خاسته بود بکارتشو بگیره اونم لج کرده

مرسی عزیزم نامزد داداشم ی ساله حوابشو نمیده سر همین ک داداشم ب زور خاسته بود بکارتشو بگیره اونم لج ک ...

ببخشید ولی واقعا داداشتون مقصره با زور اخه😐💔💔💔

ببخشید ولی واقعا داداشتون مقصره با زور اخه😐💔💔💔

از هول حلیم افتاد تو دیگ عاشق دختربود برای اینکه خاست پیش خودش نگه داره ودختر نره پیش خانواده ش این کارو کرد اخه خانواده ش نمیزاشتن با زنش تنها باشه یا زودترعروسی بگیره

واقعا راهکار داداشت این بوده؟

اره چون میدونس زنش ازپیشش بره خانواده ش لج کردن طلاقشو میگیرن ک همونطورم شد ب داداشم گفتن دخترمونو بیار ی ماه دیگه عروسیته الان ی ساله نمیزارن حواب تلفن بده دقیقا ی ماه بعدازعقد