2777
2789
عنوان

جدیدا حس ششم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 96 پست
وای دوقلو دارید😍🥲🥲 خوبن جفتشون انشالا. فقط ممکنه یکیشون ی مشکل کوچیک داشتع باشه ولی چیز مهمی نیس ...

انشالله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شما تا برجای هشت اینا یا دوقلوعه یا پسره👀

ممکن دختر دارم بشم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفنی واس منم بگی؟!🥲🥺💔 حستو‌ درمورد رابطم؟! کات کردیم ... به نظرت برمیگرده؟!🥺💔... میشه ل ...

حتما عزیزم چرا ک ن میگم

اخی، ب نظرم بهتره بیخیال اون فرد شید تفاهم ندارید

و تو عصبانیت نمیتونید همو درک کنید

و  صورت های فلکیتون انگار باهم همخوانی ندارع و باعث ناراحتی میشه

نمیخاستم انقدر رک بگم ولی بهتره وابستگیتونو کم کنید

انشالا هرچی صلاحتونه اتفاق میوفته🤍

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ممکن دختر دارم بشم

بعله حتی ممکنه سه تا بچه یا دوتا داشته باشید

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
حتما عزیزم چرا ک ن میگم اخی، ب نظرم بهتره بیخیال اون فرد شید تفاهم ندارید و تو عصبانیت نمیتونید هم ...

مرسی عزیزم 🥺💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ینی تا برج هشت میشم؟؟ یا خوده برج ۸ حامله میشم؟

دور بر برجای هشت مثلا دوماه اینور اونور

بعله حتی ممکنه سه تا بچه یا دوتا داشته باشید

شوهرم تو کارش موفق میشه 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
درست گفتی ب دادگاه کشیده داداشمم شدید عصبیه ب نظرت کی مانعه زنداداشم تصمیمش چیه

زنداداشت دو دله ولی حالت تهاجمی برادرتون خیلی عصبیش میکنع

؟

ی آدم قد بلنده ک وضعشم خوبع ممکنه تو محیط اداری آشنا شید

و یجور هواتو داره

زنداداشت دو دله ولی حالت تهاجمی برادرتون خیلی عصبیش میکنع

اره حرفت درسته داداشم قبلا خاست با تهاجم ب دست بیاردش بخاطر همین لج کرده عزیزم اگه حس دیگه ای ازین قضیه ب ذهنت میاد بگو ثواب داره

شوهرم تو کارش موفق میشه 

بعله ولی خیلی تلاش باید کنه

اگ وسطاش بی اراده باشع ن