جدیدا تو سایت خیلی می بینم حس ششم نوشته شده آیا کسی بوده همه چیز درست بگه تکش کنید اگه بوده آیا راست حس ششم وجود داره
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اینم بگو چرا شوهرم بعضی وقتا انقدر بیخودی بهم میتوپه و گیر میده؟
حساسه عزیزم یکم باید رو خودش کار کنه
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام وقت بخیر خوبین؟ ممکنه درخواست دوستی رو قبول بفرمایید تا سوال بپرسم؟ تشکر
سلام عزیزم حتما
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بعله ولی خیلی تلاش باید کنه اگ وسطاش بی اراده باشع ن
دست درد نکن عزیزم
یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اره حرفت درسته داداشم قبلا خاست با تهاجم ب دست بیاردش بخاطر همین لج کرده عزیزم اگه حس دیگه ای ازین ق ...
فقط این ک باید اخلاقشو عوض کنه ب ذهنم میاد
و این ک یکم با نرمی و ملایمت با جفتشون حرف بزنید، الان یکم داغه سرشون متوجه نیستن
آره مرد پولدار همه گفتن بهم🤣 ما که از این شانسا نداریم
جذبش کن دختر تو میتونی باورت دارم🤍🤣
مرسی عزیزم نامزد داداشم ی ساله حوابشو نمیده سر همین ک داداشم ب زور خاسته بود بکارتشو بگیره اونم لج ک ...
ببخشید ولی واقعا داداشتون مقصره با زور اخه😐💔💔💔
از هول حلیم افتاد تو دیگ عاشق دختربود برای اینکه خاست پیش خودش نگه داره ودختر نره پیش خانواده ش این کارو کرد اخه خانواده ش نمیزاشتن با زنش تنها باشه یا زودترعروسی بگیره
اره چون میدونس زنش ازپیشش بره خانواده ش لج کردن طلاقشو میگیرن ک همونطورم شد ب داداشم گفتن دخترمونو بیار ی ماه دیگه عروسیته الان ی ساله نمیزارن حواب تلفن بده دقیقا ی ماه بعدازعقد