2777
2789
عنوان

جدیدا حس ششم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 96 پست
بچه اولتون اگ بچه ندارید پسره ب احتمال زیاد و شما کمی استرس و مشکلاتی مثل مشکل خواب و اینا دارید ا ...

به زودی میشه یا دیر شوهرم دوستم داره یا نه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیرم منو بگو لطفا تو دلیام جفتشون سالمن یا یکیشون فقط سالمه

وای دوقلو دارید😍🥲🥲

خوبن جفتشون انشالا. فقط ممکنه یکیشون ی مشکل کوچیک داشتع باشه ولی چیز مهمی نیست

ب خودت اصلا ناراحتی و استرس ندع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به زودی میشه یا دیر شوهرم دوستم داره یا نه

ب زودی مثلا تا اخرای سال نشدع

شوهرتون علاقه شدیدی بهتون دارع ولی زیاد نشون نمیده

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
زمانش چی 

عشقم اینو دیگ خدایی نمیشه فهمید🤣

اولین بچتون ذهنم اومد دختره. بعد برای بارداریتون بهتره رعایت کنید با پزشکتو مشورت کنید اگ مشکلیم ند ...

بله گلم یه دختر دارم وزیر نظر دکترم و چند ماهه اقدامم واسم دعا کنید لطفا 

خدایاشکرت
ازدواجتون با اشناییه و اونیه ک واقعا میخوایدش

میشه لطفنی واس منم بگی؟!🥲🥺💔

حستو‌ درمورد رابطم؟! کات کردیم ... به نظرت برمیگرده؟!🥺💔...

میشه لطفنی هرچی حس کردی برا من بگی ....خصوصیاتم یا هرچی...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ب زودی مثلا تا اخرای سال نشدع شوهرتون علاقه شدیدی بهتون دارع ولی زیاد نشون نمیده

بیشتر حس ششم ها گفتن برج شیش 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم اختلاف داداش وزنداداشم ب کحا میرسه

اولش ممکنه خیلی شدید شع مثلا بگن دادگاه و طلاق اینا..

ولی در کل اشتی هم هست

اما برادرتون ی حالت  عصبی  گرفته اگ این حالتشو ادامع بدع ممکنه اختلافشون بدتر شع

عشقم اینو دیگ خدایی نمیشه فهمید🤣

🤣🤣

میدونی چیه قبلا تو فالم همیشه یه زن بیوه بود میگفتن که زندگیمو تغییر میده یکی دوبار نشده ها چند بار برا همین مطمئن شدم راجبش، ذهنمو درگیر کرده... چیزی حس می‌کنی دربارش؟

منو بگو کی باردار میشم؟ دختره یا پسر؟

شما تا برجای هشت اینا

یا دوقلوعه یا پسره👀

اولش ممکنه خیلی شدید شع مثلا بگن دادگاه و طلاق اینا.. ولی در کل اشتی هم هست اما برادرتون ی حالت &n ...

درست گفتی ب دادگاه کشیده داداشمم شدید عصبیه ب نظرت کی مانعه زنداداشم تصمیمش چیه