2777
2789
عنوان

جدیدا حس ششم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 96 پست
خوشگلی، پایه و باحالی یکم عصبی، احتیاط میکنی و منطقی هستی ولی اگ کسی برات مهم باشه خط قرمزته ب احت ...

واییییی همه رو درست گفتی موبه مو

درخواست دوستی نده که به هیچ وجه قبول نمیکنم پس برای خودت ارزش قائل باش ودرخواست نده
الان اشتباه گفتم عزیزم؟ حتما اگ حسم قوی باشع دوس دارم کمکتون کنم🙂❤ ولی این قطعی نیست ، ممکنه اتفا ...

نه درست گفتی بی صبرانه منتظرم بیای بقیه چیزا برام حدس بزنی

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی جونم  بعد اوضاع درس و کارم چطور؟

درست خوبع ولی کمی تنبلی نکن و یکم درسات ممکنه ضعیف شدع باشه

کارتونم محل کارش اوکیه ولی زیاد تو بحثایی کسی دخالت نکنید و حواس جمع باشید

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
واییییی همه رو درست گفتی موبه مو

کاش بیشتر تمرکز داشتم میتونستم چیزای مفید تری بگم😘🙂

اگ سوالی دارید بپرسید

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
درست خوبع ولی کمی تنبلی نکن و یکم درسات ممکنه ضعیف شدع باشه کارتونم محل کارش اوکیه ولی زیاد تو بحثا ...

کجا دخالت کردم.. من دختر به این خوبی 🥺🤣

ولی راجب درسم درست گفتی این روزا خیلی تنبل شدم

نه درست گفتی بی صبرانه منتظرم بیای بقیه چیزا برام حدس بزنی

بچه اولتون اگ بچه ندارید پسره ب احتمال زیاد

و شما کمی استرس و مشکلاتی مثل مشکل خواب و اینا دارید

اینارو سعی کنید درست کنید

و توصیه ام اینه ک هرچیزیو ک میخواید جذب کنید انقدر فکر کنید تا جذب شع

خودم اینکارو میکنم و نتیجه میدع مخصوصا این ماه

کاش بیشتر تمرکز داشتم میتونستم چیزای مفید تری بگم😘🙂 اگ سوالی دارید بپرسید

عزیزم الان می تونی حدس بزنی بچه دار شدنم کیه اولین بچم چیه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ازدواج چی

ازدواجتون با اشناییه

و اونیه ک واقعا میخوایدش

بچه اولتون اگ بچه ندارید پسره ب احتمال زیاد و شما کمی استرس و مشکلاتی مثل مشکل خواب و اینا دارید ا ...

وای چه درست گفتی همش از خواب می نالم

تو یکم زود جوشی یا کلا ادمای زود جوش دور اطرافت داری بعد موهات خوش رنگع چشاتم یکم درشتع ولی ن زیاد ...

عزیرم منو بگو لطفا تو دلیام جفتشون سالمن یا یکیشون فقط سالمه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم می شه در مورد منم بگی؟  همچنین در مورد بارداریم؟  مرسی

شما کودکیتون یا الانتون بلند پزوار بویدد

و از خودتون خیلی انتظار و درخوسات دارید ک بهتره بخاطر سلامت روحی خودتون

بیخیال این همه کمالگرا بودنتون شید ولی در کل ادم خنثی و خونسردی هستید

بارداریتون تا چندماه دیگست