2777
2789
عنوان

جدیدا حس ششم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 96 پست
چون حالم خوب نیست وقتی حالم خوب نباشه تمرکز ندارم😶 ولی اگ بخای میتونم بگم خصوصیاتتو

بگو عزیزم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خصوصیات منو بگو ببینم

تو یکم زود جوشی یا کلا ادمای زود جوش دور اطرافت داری

بعد موهات خوش رنگع چشاتم یکم درشتع ولی ن زیاد

گاهی وقتا کنترلتو از دست میدی ، و این ک قلب و دل بزرگی داری

شیطونم هستی

واقعا تمرکز ندارم درست نمیتونم بگم شرمنده❤❤

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
چون حالم خوب نیست وقتی حالم خوب نباشه تمرکز ندارم😶 ولی اگ بخای میتونم بگم خصوصیاتتو

جون من   خصوصیات منوبگو

درخواست دوستی نده که به هیچ وجه قبول نمیکنم پس برای خودت ارزش قائل باش ودرخواست نده
راجب من چی حس میکنی🌝

حس میکنم آینده خوبی داری یا داری تلاش میکنی ب هدفت برسی

ولی ناامیدی کمی، یه سنگینی هم داری ک مثل ترس از دست دادنع یا نرسیدن

مهربون بامزه و ساده ای

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بگو عزیزم

شما عزیزم چندبار ضربه خوردی تو زندگیت

و تازگیا یکم ناراحت و استرس داری، خیلیم احساساتی هستی

ولی زیاد ب موضوعات فکر میکنی فکر نکن چون اذیت میشی

خوشتیپم هستی ولی خودت حس نمیکنی

شما عزیزم چندبار ضربه خوردی تو زندگیت و تازگیا یکم ناراحت و استرس داری، خیلیم احساساتی هستی ولی زی ...

گلم هروقت حالت بهتر شد بیا بگو کی بچه میارم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
جون من     خصوصیات منوبگو

خوشگلی، پایه و باحالی

یکم عصبی، احتیاط میکنی و منطقی هستی ولی اگ کسی برات مهم باشه خط قرمزته

ب احترام خیلی اهمیت میدی قدرت بیان خوبیم داری ولی ممکنه اعتماد بنفس نداشته باشی

راجب زندگیم میتونی بگی

تو زندگیت تعادل مهمه

ولی یجور خیلی قانون و مقرراتی هستی🥲😂

اگ بتونی هدفی انتخاب کنی توش موفق میشی، دور ی سری آدمای سمی هم خط بکش

باهاشون قطع رابطه کن

گلم هروقت حالت بهتر شد بیا بگو کی بچه میارم

الان اشتباه گفتم عزیزم؟

حتما اگ حسم قوی باشع دوس دارم کمکتون کنم🙂❤

ولی این قطعی نیست ، ممکنه اتفاق بیوفته یا نیوفته

من کی باردار میشم وجنسیتش چیه ممنون عزیزم 

اولین بچتون ذهنم اومد دختره.

بعد برای بارداریتون بهتره رعایت کنید با پزشکتو مشورت کنید اگ مشکلیم ندارید

دو سه ماهی اقدام کنید