2777
2789

۵ماهه‌که‌رفته‌‌قلبم‌داره میترکه‌از‌پیامش:)

بهم‌گفت‌باید‌باخانوادت‌صحبت‌کنی‌ راضیشون کنی ک باهم باشیم:)))خانواده منم اجازه نمیدن:)

بخاطرش‌همه‌رو‌پس‌زدم‌‌

ی‌بار‌خانوادم‌باهم‌دیدنمون توی خیابون چقد کتک زدن اونروز کمرم کبود شده بود از رد زنجیر:)

عشقم تا دید خانوادم دیدنمون فرار کرد

‌کاربری‌برای‌³‌نفره🙃‌کیمیا‌کوثر‌شبنم🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کرده ؟ تو میتونی با یه پسر بزدل و ترسو زندگی کنی ؟ از حرفاش هم معلومه براش مهم نیستی

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

خااااعک

داره میگه خودزنی کن خودتو بزن ب در و دیوار و میخنده

همچین ادمی ارزش جنگیدن نداره

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵