2777
2789

مادرشوهرم وقتی قهره بقول خودش از حالت اشتیشون بهتر برخورد میکنه واسش غذاهای بهتر حاضر میکنه سفره رنگینتر میچینه لباساشو به موقع مرتب میکنه همه چیزش چند درجه با کیفیت تر

مامانم وقتی قهر میکردن اصلا بابام حرف نمیزد محل نمیزاشت حتی اشپزی میکرد سفره رو نمیداخت میگفت هرکی گشنشه بره واس خودش غذا بکشه

شما چیکار‌میکنین؟

اصلا کدومش درست تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید مثل مادرشوهرت رفتار کنیم؟

اونوقت که قدرمونو نمیفهمن مین قهر باشه بهتره همه چی مرتب تر

اتفاقا باید قهر شدنی محلش نذاری تا قدرتو بفهمه

مادرشوهرت گولت زده😂😂😛

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡

من قهر نکردم تا حالا ۶ سال هم از ازدواجمون گذشته کلا کار بدی نمیکنه ناراحت بشم بچه خوبیه 😂😐

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

وقتی. قهریم دیوونه میشم از بس خود خوری می کنم از بس گریه میکنم دلم طاقت قهر کردن نداره. اونم همینطور زود از کوره در میره ولی دلش پاکه بیشتر از نیم ساعت نمیشه قهرمون همیشه هم شوهرم پیش قدم میش برا اشتی 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

مادرشوهرت که کارش اشتباهه!!!

چون مشکل بینشون حل نمیشه هیچوقت

مادرت معقول تر بوده. چون باید به وقتی رو صرف رفع کدورت بذارن.  نمیشه کدورتها رو انکار کرد چون رو هم تلنبار میشه.

احتمالا مادرشوهرت همیشه درونا خودشو مقصر آون دعوا میدونسته که تو قهر شوهر بیشتر سرویس میده.

مادرشوهرت ترس از طردشدن داره.

خودش را قبول نداره و 

...

مادر شوهرت زیادی چرت میگه  چیزی که مادر خودت میگه درسته دقیقا همینه

اره بخدا دقیقا چون بابام همیشه ی کادو میگرفت میرفت عذر خواهی ولی پدر شوهرم تا هزارتا منت کشی ازش نکنی اشتی نمیکنه دو قورت و نیمشم باقیه

قهر نداریم درحد چند ساعت از هم فاصله میگیریم دوباره ب حالت قبل برمیگردیم گاهی وقتا درحد سرسنگین بودن ن ک زندگی تعطیل شه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چرا باید مثل مادرشوهرت رفتار کنیم؟ اونوقت که قدرمونو نمیفهمن مین قهر باشه بهتره همه چی مرتب تر اتف ...

ن مادرشوهرم چیزی نگفت خودم با چشم خودم دیدم  ینی اونقدم تعجب کردم ولی هیچی نگفتم

حتی باورت میشه سفره جدا واسش مینداخت میبرد جلو دستش میگفت زحمت نکشه از جاش بلند شه بیاد پیش ما بشینه

ولی عوضش اقاشونم هیچقوت پا پیش نمیزاشت واس اشتی تا خانم ده بار نمیگفت گوه خوردم