2777
2789

میخوام زندگی کنم 

تاپیک صرفا جهت درد و دله هیچکسو‌ندارم باش حرف بزنم هیچکسسس!!!

خسته شدم از این شدت از مشکلات خستمه چرا خدا صدامو نمیشنوعه؟؟؟ خدا چرا انقدر ظالمه چرا همش داره بهم ظلم میکنه 

کل نووجونیم از بین رفت 

من هیچی نمیخوام یذره پول میخوام و یه پدر پاک 

یه پدری که هیچوقت تاحالا اعتیاد نداشته 

یه پدری که هر جا برم با افتخار بگم این پدرمه 

از خدا خیلی گله دارم دیگه ذره ایم ترس ندارم نسبت به خدا 

خسته شدم چرا جونمو نمیگیره هیچ‌مشکلیو حل نمیکنه پس چکار میکنه خدا 

خدا اینو بدون ک خیلی ازت گله دارم خیلی ازت ناراحتم چرا بدبختی بنده هاتو‌میبینی لذت میبری چرا همچیو انقدر سخت کردی 

چرا من کسیو‌ندارم باهاش حرف بزنم 

من نمیخوام این زندگیو‌خدا اگه این زندگیته من نمیخوامش 

من نمیخوام‌خودمو بکشم ولی هیچ راه حلی ندارم من دیگه 

دلم خیلی شکسته 

همه دلمو شکوندن توام اخه خدا؟؟؟

چرا داری اینکارو‌میکنی با من بقران من بندتم چه بدی کردم 

چرا من باید یه مادر روانی داشته باشم چرا باید یه پدر معتاددد داشته باشم که‌همیشه همه جا ابرومو بردههه 

حق داری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

زندگی بس ناجوانمردانه سخت است🍃

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ما به خدا احتیاج داریم نه خدا به ما هیچ وقت کفر نگو همیشه همه جا شاکر خدا باش مطمئن باش خدا همیشه ‌کنارته داری با حرفات دشمن(شیطان) خدارو شاد میکنی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اسی خواهر برادر نداری؟ 

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

غصه نخور گلم فقط درس بخون و خودتو ببر بالا  تا با یه خانواد از سطح بالا ازدواج کنی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
عزیز دلم ما به خدا احتیاج داریم نه خدا به ما هیچ وقت کفر نگو همیشه همه جا شاکر خدا باش مطمئن باش خدا ...

خدا هیچکاریییی نکرده برام 

من‌وقتی بدنیا اومدم پدرم زندان بود 

یه اشغال مفنگی پدرم بود 

مامانمو روانی کرد 

منم روانی کرد 

ابرومون همه‌جا رفته بخاطر این مفنگی هرسال عموم اینو میبره کمپ 

خدا کیهه کجاسسس 

چرا‌کاری نمیکنه 

اتفاقا به نظر من خدا صداتو خوب میشنوه، اون میدونه که تو لیاقت بهترین ها رو داری، میدونه که میتونی به همه ثابت کنی که اونقدر توانا هستی که خودت کار کنی و پولدار بشی، منتظر هیچ کس نباشی  روی پای خودت باشی و به همه نشون بدی از اون پدر و مادر دختری میاد که زبانزد همه باشه، به جای این فکر های منفی بشین فکر کن چطوری میتونی کسب درآمد کنی و خودتو نجات بدی،موفق باشی