2777
2789

بچه ها ایده کادو تولد واسه دختر ۱۳ ساله دارین؟🥲شخصیتش خیلی مهربونه عاشق چیزای کیوت و صافته و لوازم ارایشای فانتزی و اینجور چیزا دوس داره خاستم واسش چن تا چیز کوچولو بگیرم همرو باهم بزارم تو جعبه با تزیین بهش بدم چن تا پیشنهاد میشه بدید؟:)

فهمیدم ما تو شلوغی همیشه تنها تریم🖤؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاک و بالم لب و کش مو و اینا

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

باندانا کیتی 

گردنبند کیتی یا دستبنر کیتی 

کیف کوچیک عروسکی

تینت لب پرتقالی

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

یه سری ماگای کیوتی هست که طورتی و بنفشن اونا خیلی بامزن خواهر منکه ۱۱ سالشه که خیلی دوستشون داره

مثل اینا

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

یا کوله های کیوت صورتی😂

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
یه سری ماگای کیوتی هست که طورتی و بنفشن اونا خیلی بامزن خواهر منکه ۱۱ سالشه که خیلی دوستشون داره مث ...

وای چ خوشگلن مرسی🥲

فهمیدم ما تو شلوغی همیشه تنها تریم🖤؛