2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون به جای گوشی

449 بازدید | 37 پست

کنسول بخرید واقعا از خطرات خرید گوشی چیزی میدونید ؟ که چقدر بده وقتی یه وسیله بهش میدی که دسترسی سریع و راحت به وب و کلی برنامه رو داره خوب تصمیم وحشتناکی گرفتی اگه خودش نگفت که چه بهتر اما اگه گفت بگید گوشی اصلا ولی برات کنسول میخرم فرق کنسول با گوشی و تبلت اینه که گوشی و تبلت هم میشه بازی کرد هم وب سایت رقت و کلی چیز دیگه اما کنسول فرق می‌کنه فقط میشه بازی کرد دسترسی راحت به وب ندارع یا مثلا به واسناپ که رفیقش براش کلیپ بفرسته یا با چیزایی اشناس کنه و خوب دسترسی به مرورگر هم راحت هست تو گوشی وتبلت سر کنجکاوی هراز چیزی که شنیده سرچ کنه و بیشتر آشنا شه تو کنسول دسترس ترین چیز بازی کردنه راحت نمیتونی سرچ کنی و این حرفا والا یه نوکیا براش بخرید و یه کنسول تمام دیگه این مسخره بازی ها چیه گوشی گوشی حداقل باید شانزده سالش بشه وگرنه یه خطر جدی برای روان بچه هاست 

خب تبلت وگوشی چیزی داره به اسم جستجوی ایمن که هرچیزی رونمیاره بعدشم وقتی تبلت وگوشی بدون سیم کارت ونت بدیم دست بچه هااین مشکلات پیش نمیاد

البته درسته استفاده ی زیادش باعث ضعیف شدن چشمشون میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم الان سال۱۴۰۱ وقتی همه دوستاش گوشی داشته باشن شما برا بچتون کنسول بخرین مطمعن باشین حسرتش تو دلش میمونه من وقتی مادر شدم هیچوقت نمیزارم بچم حسرت چیزیو بخوره 

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنسول چیه؟

لطفا تاپیک محیط زیستی منو مطالعه کنید.سپاسگزارم.                  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9159697/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%ba%d8%af%d8%ba%d9%87-%d9%85%d8%ad%db%8c%d8%b7-%d8%b2%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86?postId=247649507

اتفاقا گوشی خریدم برای مجازی بودن درس و مشقش ....امروزم براش کنسول گرفتم باید داشته باشه حسرت به دل نشه ...ممنونم از یاداوریتون

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
خب تبلت وگوشی چیزی داره به اسم جستجوی ایمن که هرچیزی رونمیاره بعدشم وقتی تبلت وگوشی بدون سیم کارت ون ...

اره ولی هزار روش رد کردن داره و همینطور میگی سیم کارت در میاریم این هم باز بده چرا ؟ چونکه ماندگار نیست این سیاست مثل این میمونه که من ماهی بگذارم جلو گربه بگم فقط دستشو بکن نه تحمل نمیکنه خودشم میخوره قضیه اینه حتی از احتمال یه قضیه باید دور بود برا همینه میگم ماندگار نیست تحمل نمی‌کنند کم کم مجبور میکنند بهتره از اول دستگاهی بدیم دستش که خودمون هم بخواییم نتونیم چه برسه اون بخواد ولی همون آنقدر سرگرم کننده باشه براش که کافی باشه 

اره ولی هزار روش رد کردن داره و همینطور میگی سیم کارت در میاریم این هم باز بده چرا ؟ چونکه ماندگار ن ...

نه دیگه تاموقعی که بچه مدرسه نره و۱۵سالش نشه نه ازنت خبره نه سیمکارت 

مسلماسلامت روان وجسم بچمون واسمون خیلی اهمیت داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اتفاقا گوشی خریدم برای مجازی بودن درس و مشقش ....امروزم براش کنسول گرفتم باید داشته باشه حسرت به دل ...

چه کنسولی ؟ 

حسرت به دل چیه بابا میگم شانزده به بالا شد براش گوشی بگیرید دو سه سال بعد اینکه فهمید این وسیله ها چیه صبر کنه بدست میاره دیگه سر چند سال این حرفا چیه 

من بچم به دنیا بیاد بدون اینکه بخوام زور ببرم بالا سرش مدریت اش میکنم مثلا کلا کاری میکنم آشنا نشه با چیزا چه اصلا هوس کنه تا وقتی که به بلوغ مغزی و تحملی رسیده باشه 

چه کنسولی ؟  حسرت به دل چیه بابا میگم شانزده به بالا شد براش گوشی بگیرید دو سه سال بعد ا ...

بله منم گفتم دیگه برای درس و مشق بود ....بیشتر علاقه ب کارتون و تی وی دارن ..ایکس باکس گرفتم براشون دوتا داداش حالشو ببرن😁😁😁

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
اس وان گرفتم اون ۱۳ تومن بود 😁😁

اشتباه بزرگی کردی اون نسل هشت هستش تا یک سال دیگه لیشتربراش بازی نمیاد و از رده خارج میشه و بازی های جدید براش عرضه نمیشه فقط قبلی هارو میشه بازی کرد 

هکی گرفتید یا بازی براش می‌خرید ؟ 

سریز آس نسل نه هست و تا هشت سال براش بازی های جدید میاد براش و خیلی قوی تره 

اون حدود یازده هست