2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون به جای گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست
کنسول شما هکی هست و قابلیت آنلاین ندارع اصن اینترنت روش وصل نکنید بهتره آپدیت هم نکنید هر وقت خواستی ...

تو فکر گیم پس هم نباشید اینجا ایرانه نت داغونه بحث فقط سر سرعت نت دانلود نیست بیشتر سر نت پینگ هست شما بنویسید تست پینگ بعد اگه بیشتر از ۴۵بود اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد حتی برا دانلود هم کلی دردسر هست 

۵۰۰ اس اس دی اما تا یک تدا هم میشه بازی ریخت

اینم آموزش کار کلی 

فیلت ر سکن روشن کنید 

https://youtu.be/1_J1ddrkQng

این آموزش های پایینی هم کلی از مجموعه چیزای مختلف هستند که البته فک کنم مال نخسه آنلاین اش هستن شما کاری به بخش های که مربوط به انلاینش هست نداشته باشید بقیه چیزاشو یاد بگیرید 

https://youtu.be/EYUC-_WQmec

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنسول شما هکی هست و قابلیت آنلاین ندارع اصن اینترنت روش وصل نکنید بهتره آپدیت هم نکنید هر وقت خواستی ...

ماشالا ب شما چقدر با اطلاعات زیادی مرسی ک وقت گذاشتی راهنمایی کردین🙏🏽⚘

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
اها اون پیامتون رو ندیدم پس شما عوض کردید و سریز آس خریدید درسته ؟ توش کلی بازی ریخت یا نه ؟ 

قراره ک بازی بریزن پسرم بره بهش بگه چی دوست داره بازی کنه

خوب این یعنی چی یعنی حافظه کلی اش چقدره ؟ آس آس دی داره ؟ یعنی دسته دوم خریدید ؟ اخه کارخونه ای آس آ ...

تو اطلاعات اصلیش بخونید همه دستگاها همین قدر حافطه داره 🙏🏽👍⚘

اون پیام ام مال موقع ای بود که حواسم نبود پیام دادید رفتید عوض کردید سریز آس خریدید  چند دا ...

ببخشید عذر خواهی میکنم ⚘👍۹۵۰۰ قیمتش شد