2777
2789
عنوان

بنظرتون بچم چیههههه🤨😊🥰

436 بازدید | 27 پست

بچه ها من خیلییییی ویار و حالت تهوع دارم خیلیاااا .از همه غذاها و اسم هاشون بدمممممم میااااد که نگوووو.

فقط ماست و نمک  و دوغ و لیموترش و نون پنیر و میتونم بخورم در هر لحظه . پرتقالم دلم میخواد داااائم

اول ویار هام شروع شدن بعد فهمیدم باردارم  

بنظرتون جنسیت بچه چیه با این اوصاف   

بگین بعد که متوجه شدم جنسیتو میگم درستش رو ببینم کی درست گفته😃🙃🥰

اللهم صل علی محمد وآل محمد

فکرکنم دختره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسم گفت پسر

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چرا؟

چیزای نمکی و ترش و سرد دختره

چیزای شیرین و گرم پسره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.