2777
2789

بستنی میخورم بعدم یه لیوان آب 

شکمم از گشنگی میسوزه و صدا میده😅😅از صدتا داروی اشتها آور بهتر بوده برام فکرمیکردم بستنی کربوهیدراته قاعدتا باید سیرکنه اشتهارو کور کنه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه چه جالب

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
بااجازع استاتر من بخوام بی بی چک بزنم باید ناشتا باشم آیا

نه فرقی نداره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

من وقتی بستنی میخورم تشنم میشه 😂

منم همینطور واسه همین بعدش یه لیوان کامل اب میخورم

همش چربیه نه کربوهیدرات 

عزیزم قنده دیگه پس چطور انقدر شیرینه

از این بستنی لیوانی ها گرفتم یکی باز کردم خالی بود یذرررره اندازه ی قاشق مرباخوری تهش بود گفتم حتما کارخونه دستگاه  از دستش دررفته . یکی دیگه باز کردم اینم همونجوری :/

قبلا چیپسا توش هوا بود حالا بستنیا

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
از این بستنی لیوانی ها گرفتم یکی باز کردم خالی بود یذرررره اندازه ی قاشق مرباخوری تهش بود گفتم حتما ...

وای دختر🤣🤣🤣ازین چوبیابگیر کمتر ضرر میکنی😁