2777
2789

از دیروز تا الان دستم درد میگیره یهو بازوم درد میگیره یهو پایین ارنج

خونمون هم کولر روشنه

مشکل معده هم دارم ۱۷ سالمه

زدم گوگل نوشت حمله قلبی مثل چیز دارم میلرزم از ترس کسی هم خونه نیست فقط دارم گریه میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش استرس گرفتی داری به خودت تلقین می کنی ،چون استرس باعث معده دردمیشه دخترگلم ،،یه آهنگ بی کلام بزارچندتانفس عمیق بکش محکم بده بیرون اگرآروم نشدی برودرمانگاه نوارقلب بگیرن 

دکتر‌نمیتونم برم  دیروز به مادرم گفتم گفت بخاطر کولره نگران نباش الکی و غصه نخور...چون من وسو ...

ببین خب اگر دیگه اینطوری نشدی ک ولش کن ولی اگر بازم ادامه پیدا کرد ایندفعه جدی تر حرف بزن برین دکتر 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
نوار قلب چرااا😭من اصلا شرایط بیرون رفتنو ندارم

گفتی حمله قلبی ممکنه داشته باشم منم برای اینکه خیالت راحت باشه گفتم برونواربده،به نظرمن این ذهنیت مریض بودن روبریزدورپاشویه آهنگ شادبزاربرقص 💃💃

ببین خب اگر دیگه اینطوری نشدی ک ولش کن ولی اگر بازم ادامه پیدا کرد ایندفعه جدی تر حرف بزن برین دکتر& ...

مامانم خسته شد اخه...همش یه ماه درمیون میریم دکتر

همین ۷ ۸ ماه پیش سر توهمات رفتم نوار قلب هم اکو ک خیالم راحت شه

سابقه خانوادگی هم نداریم که تو سن ۱۷ بخام ب بیماری قلبی دچار شم

تو میتونی اکو تفسیر کنی؟

گفتی حمله قلبی ممکنه داشته باشم منم برای اینکه خیالت راحت باشه گفتم برونواربده،به نظرمن این ذهنیت مر ...

نمیتونم اصلا ب خودم کمک کنم..همش دارم دستی دستی ب خودم مریضی میچسبونم

تو میتونی اکو قلب تفسیر کنی؟؟

مامانم خسته شد اخه...همش یه ماه درمیون میریم دکتر همین ۷ ۸ ماه پیش سر توهمات رفتم نوار قلب هم اکو ک ...

نه این بار دکتر معمولی‌ برین

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
نه این بار دکتر معمولی‌ برین

ببخشید من کلا ادم استرسی هستم اینجا فکر کنم نصفشون میدونن وقتی ی تاپیک میزنم راجب بیماری دلداریم بدن اوکی میشم

همین چند ماه پیش رفتم اکو قلب و این چیزا 

دوباره مگ قلب شوخیه تو این سن 

خودم میدونم رفتارم اشتباهه...باید ی روز برم روانشناس اینجوری نمیشه

ببخشید من کلا ادم استرسی هستم اینجا فکر کنم نصفشون میدونن وقتی ی تاپیک میزنم راجب بیماری دلداریم بدن ...

ای بابا 

امیدوارم بهتر شه وسواس هات