2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 52 پست
فعلا تا مطمئن نشدی به روش نیار ...‌اگه بنده خدا خیانت هم نکرده باشه شما داری هولش میدی به اون سمت&nb ...

نمیتونم هی عصبی میشم دیگه رد دادم اینهمع آدم چرا با اون انلاینه 

بانو درود به حس کنجکاویتون . ببینید نمیتونید به گوشی شوهرتون دسترسی پیدا کنید شاید واقعا راست میگن خ ...

گفتم ماموریته همسرم الان پیشم بود کع تا فیها خالدونش رو در میاوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم هی عصبی میشم دیگه رد دادم اینهمع آدم چرا با اون انلاینه 

روی رفتارت کار کن ...نمیتونم قانع کننده نیست ....

آنلاین بودن مدرک خوبی نیست به رفتارش و ...دقت کن اگه خدایی نکرده مشکلی دیدی به روش بیار

❤️
روی رفتارت کار کن ...نمیتونم قانع کننده نیست .... آنلاین بودن مدرک خوبی نیست به رفتارش و ...دقت کن ...

پیشمه خبری نیست یعنی راستش از ماموریت میاد دیگه به انلاینی اون خانم دقت نمیکنم اما وقتی تو ماموریته چک میکنم

گفتم ماموریته همسرم الان پیشم بود کع تا فیها خالدونش رو در میاوردم

یاخدا. پس اگه برگرده کارش ساخته است خانم

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
اینقدر شک خوب نیست . اگر شوهرت بخواد کاری بکنه لزوما نباید با اون خانم باشه

اون خانم مریضه وکثیف اگه بدونی چه زندگی های رو نابود کرده زن حامله به یه بچه بغل التماسش میکرد بیخیال شوهرم بشو

چکار کنم دارم خل میشم دوری از شوهرم روانیم کردع سابقه خیانتم داره شوهرم اون زنم از اقوامه که میدونم ...

حق دارین خانم 😔 ولی به نظر من تا مطمئن نشدین حرفی نزنین چون اگه اونجور که شما میگین نباشه اون تابو بین شما شکسته میشه و برا شوهرتون طبیعی میشه خانم 😔 ولی خب اگه احساس میکنین ممکنه چیزی باشه تحقیق کنین راجع بهش،ایشالله که چیزی خاصی نباشه و حال دلتون خوب بشه خانم😔😔😔چون واقعا آزار دهنده س این شک و شبهه 

اون خانم مریضه وکثیف اگه بدونی چه زندگی های رو نابود کرده زن حامله به یه بچه بغل التماسش میکرد بیخیا ...

بحثی ندارم نسبت به اون خانم . ولی شک شما که بی مورده آخه آنلاین بودن دلیل به خیانت نیست . شما بیشتر به  شوهرت محبت کن تا جذب شما باشه

حق دارین خانم 😔 ولی به نظر من تا مطمئن نشدین حرفی نزنین چون اگه اونجور که شما میگین نباشه اون تابو ...

روانی شدم والا خدا به داد دلم برسه خدا زن خونه خراب کن رو از زمین برداره

بحثی ندارم نسبت به اون خانم . ولی شک شما که بی مورده آخه آنلاین بودن دلیل به خیانت نیست . شما بیشتر ...

شوهرم که جذب من هست با من خوبه مشکلی نداریم میترسم اون بهش پیام داده باشه گفته باشه به زنت نگو

پیشمه خبری نیست یعنی راستش از ماموریت میاد دیگه به انلاینی اون خانم دقت نمیکنم اما وقتی تو ماموریته ...

سلام من آقا ام شکت خیلی بی‌دلیل هست .در ضمن با این افکار قانون جذب داری شوهرت رو به سمت خیانت هل میدید هر چی فکر کنی همون سرت میاد.پیشنهاد میدم روی افکار و رفتارت خیلی خیلی کار کن.یه حدیث از مولا علی ع داریم ک میگ به پاره از از ظن و گمان ها بپرهیزید ک پاره ای از آنها گناه هست