2777
2789
عنوان

خیانت

1245 بازدید | 52 پست

بچه ها همسرم ده روز رفته ماموریت یکی از اقوام بیوه هست ومتاسفانه خونه خراب کن هر وقت شوهرم انلاینه اونم انلاینه شوهرمم قسم میخوره که نه کسی به من پیام نمیده الان شوهرم میگه من تاصبح بیدار بودم دیدم این زنه هم اخرین انلاینش ۷ بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم فقط بخاطر آنلاین بودن اون خانم و شوهرتون شک کردی خیانت میکنه ؟

اره خوب ببین تو این ده روز مثلا دیشب تا صبح شوهرم بیدار بوده اینم صبح زود انلاین شده اما روزهای دیگه این خانم ۱۰ انلاین میشه

معذرت میخوام خانم ولی این دلیل قانع کننده ای نی،سعی کنین منطقی به موضوع نیگا کنین و اگه خدای نکرده ا ...

چکار کنم دارم خل میشم دوری از شوهرم روانیم کردع سابقه خیانتم داره شوهرم اون زنم از اقوامه که میدونم خرابه متاسفانه میترسم به شوهرم پیام داده باشه شوهرم ازم پنهون کنه

بانو درود به حس کنجکاویتون . ببینید نمیتونید به گوشی شوهرتون دسترسی پیدا کنید شاید واقعا راست میگن خانم

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.