2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

247 بازدید | 6 پست

خانوما کیا ماموپلاستی کردن؟من بچم دو ماهشه شیر خودم میدم مشکل گردن درست کرذم البته اینم بگم قبل از بارداریمم بسیار سینه هام بزرگ بودن الانم که شیر میدم شد قوز بالا قوز...اعتماد بنفسم گرفته شد ظاهر وحشتناکی دارن نمیتونم لباس خوب بپوشم از همه مهتر درد شانه و گردن گرفتتم..میخوام یسال بچمو شیر بدم بعدش عمل کنم..خواستم بدونم کسی از شما عمل کرده ؟راضی بوده؟ایا بعدش تونستید شیر بدین؟و اینکه چقدر بعد از قطع شیردهی میتونم عمل کنم..ممنون میشم پاسخ بدین 

بزرگ بودن سینه هات هیچ خجالت نداره عزیزم
خیلی ها هستن که مشکل تو رو دارن
بعضیام از کوچیکی سینه ناراحتن
ولی اگه تصمیم تو گرفتی که عمل ماموپلاستی انجام بدی برو انجام بده ولی این عمل تاثیری روی شیردهیت نداره اصلا نگران نباش 

بازم اگه میخوای عمل کنی بگرد یه جراح خیلی خوب پیدا کن
چون جراح خیلی اهمیت داره هم تو نتیجه عمل هم طی عمل 

به نظرم بهترین جراحای سینه دکتر پریسا عظیمی نژادان هستن بازم میتونی یه مشاوره قبل از عمل باهاشون داشته باشی تا کامل راهنماییت کنن

عمل خیلی خوبیه ادم راحت میشه از شر این حجم از سینه

قشنک ادم خوش فرم و سبک میشه

البته بستگی به دکترش هم داره ها من با دکتر شفیعی از کلینیک هرا عمل کردم خیلی راضیم ازش

اینم شمار تماسشون 66933906 - 66933869

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ماموپلاستی انجام دادم و می‌تونم بگم که انتخابم برای دکتر زندی‌پور بهترین بود. خیلی راحت شدم و دیگه از درد و ناراحتی که قبل از عمل داشتم خبری نیست. حتی برای خرید لباس هم خیلی راحت‌تر شدم. خیلی خوشحالم که این تصمیم رو گرفتم!