2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

891 بازدید | 56 پست

ببخشید اینجا مطرح میکنم خواهرانه نظرتونو میخام لطفاً گزارش نزنید

ما نامزد کردیم ولی عقد نیستیم یعنی نشونم کردن و حلقه آوردن

بعد خلاصه دوره آشنایی رو هم قبل نامزدی گذروندیم اما خودم دوست دارم فعلا در حد بوسه و دست دادن باشه تا عقد اما ایشون اصرار بر لب و بغل و عکس با لباس باز و تاب و این چیزا داره و همش قسمم میده که جون من مرگ من بفرست و وقتی میگم نه هم میگه جون من برات ارزش ندارع، الان نمیدونم چ کنم درست ترین کار چیه ؟ دوست ندارم فعلا راحت خودمو بزارم در اختیارش و لب و اینارو بزارم انجام بده ..چجور قانعش کنم

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلااااااا نفرست ،به هیچ وجه بگو برام احترام قائل شو ،خواستم اینه که تا قبل محرم شدنمون یه حد و حدودی داشته باشیم بعد از محرمیت چشم اون موقع شوهرمی ولی الان فقط نامزدی

اسی مقاومت کن اگر الان بفرستی خیلی برات بد میشه

این مطمئنی خودتو میخواد؟

چ ربطی داره😂 اگه اینجور بود مردایی که متاهلن لابد چون رابطه جنسی دارن پس زنشون رو برای س کس فقط میخان

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

چ ربطی داره😂 اگه اینجور بود مردایی که متاهلن لابد چون رابطه جنسی دارن پس زنشون رو برای س کس فقط میخ ...

😊هنوز چیزی نشده میگه عکس از کجا بده فلان هر جور خودت میدونی عزیزم

اصلااااااا نفرست ،به هیچ وجه بگو برام احترام قائل شو ،خواستم اینه که تا قبل محرم شدنمون یه حد و حدود ...

دقیقا

ولی ازدواج هم سخته ها. هم به اون آقا حق میدم اگه بخواد بدونه هیکل شما چطوریه و هم به شما

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.