2821
2789
عنوان

نامزدم میگه

1832 بازدید | 57 پست

ببخشید اینجا مطرح میکنم خواهرانه نظرتونو میخام لطفاً گزارش نزنید

ما نامزد کردیم ولی عقد نیستیم یعنی نشونم کردن و حلقه آوردن

بعد خلاصه دوره آشنایی رو هم قبل نامزدی گذروندیم اما خودم دوست دارم فعلا در حد بوسه و دست دادن باشه تا عقد اما ایشون اصرار بر لب و بغل و عکس با لباس باز و تاب و این چیزا داره و همش قسمم میده که جون من مرگ من بفرست و وقتی میگم نه هم میگه جون من برات ارزش ندارع، الان نمیدونم چ کنم درست ترین کار چیه ؟ دوست ندارم فعلا راحت خودمو بزارم در اختیارش و لب و اینارو بزارم انجام بده ..چجور قانعش کنم

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلااااااا نفرست ،به هیچ وجه بگو برام احترام قائل شو ،خواستم اینه که تا قبل محرم شدنمون یه حد و حدودی داشته باشیم بعد از محرمیت چشم اون موقع شوهرمی ولی الان فقط نامزدی

اسی مقاومت کن اگر الان بفرستی خیلی برات بد میشه

این مطمئنی خودتو میخواد؟

چ ربطی داره😂 اگه اینجور بود مردایی که متاهلن لابد چون رابطه جنسی دارن پس زنشون رو برای س کس فقط میخان

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

چ ربطی داره😂 اگه اینجور بود مردایی که متاهلن لابد چون رابطه جنسی دارن پس زنشون رو برای س کس فقط میخ ...

😊هنوز چیزی نشده میگه عکس از کجا بده فلان هر جور خودت میدونی عزیزم

پ

اصلااااااا نفرست ،به هیچ وجه بگو برام احترام قائل شو ،خواستم اینه که تا قبل محرم شدنمون یه حد و حدود ...

دقیقا

ولی ازدواج هم سخته ها. هم به اون آقا حق میدم اگه بخواد بدونه هیکل شما چطوریه و هم به شما

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز