2777
2789

حالم بده خاطره هاتونو بگین یکم بخندم 

من خودم ازونجایی ک تنها رابطه ام با شوهرم بود ک به ازدواج منجر شد (الانم طلاق)

یکی از سمی ترین کار هاش این بود سه روز غیبش میزد بعد سه روز ک گوشی جواب میداد میگفت ویلا بودیم گوشیم تو فریزر اونجا جامونده بود گمش کرده بودم😑

غریبه ی آشنا...چه ترکیب غمگینی...

بعد گوشیش خراب نمیشد

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با یه پسره دوست بودم دقیقا مثل تو فیلما رویایی بود،فک کن من رفتم اسپانیا تو هتل بودم یهو یکی در زد درو وا کردم دیدم پشت در وایساده…باور م نمیشد پاشده اومده اونجا،اصلا یه کاری خفن رومانتیکی میکرد،بعد دوماه عنتربازیاش شروع شد بهمون شدت که خوب بود عنتر شد😂هیچی دیگه خدایش بیامرزد

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

من یه همکلاسی داشتم (دختر بود) این انگار اصلا ساعت نداشت ساعت یک نصف شب پیام میداد بیا بریم پارک ساعت سه ظهر پیام میداد بیا بریم کافه ای جایی آخه من بابام شب گرده؟ مامانم شبگرده؟ دیگه سیندرلا هم تا ۱۲شب خونه بود😐😐😐

❤️🤍PEGAH🤍❤️

ی پسر ۱۴ . ۱۵ ساله هم بود پارسال روم کراش بود در حالی ۳ سال ازش بزرگتر بودم 😐بعد هی بم میگفت صبر کن برام ۱۸ سالم شه بیام خاستگاریت عب نداره اونموقع تو ۲۱ سالته  بعد میومد پیام بده صدام میزد خانومی. ینی حالم بهم می‌خورد. تهش بعد چن روز فحش کشش کردم تا ولم کرد😂😂😂  

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

وقتی بچه بودم با یکی بودم خیلی هم دوسش داشتم بعد فهمیدم زن داره سریع ولش کردم خیلی هم از خودراضی بود میگفت چ عیبی داره توام میگیرم سالها می گذره ولی هیچ وقت نتونستم خودمو ببخشم هیچ وقت زخم قلبم التیام پیدا نکرد 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....