2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تو 23 سالگی احساس پیری می کنی من چی بگم 27 ساله امه دختر خوب اما میدونی وقتی به زمان مدرسه ...

آره شوهرم‌ میگه چرا غمگینی آخه من یه دختر پر شر شیطون بودم وای الان نه انگار خودمو نمیشناسم گاهی اوقات دو ساعت تو آینه به خودم زل میزنم انگار خودم‌نیستم 

اخی عزیزم چرا دلت گرفته عزیزدل خداوند   تو نعمتی داری که من الان 4 سال با نذر و نیاز این ...

برات دعا میکنم عزیزم امسال خدا دامنتو سبز کنه و یه نی نی خوشگل بهت بده

حالا با همه اینا غصه اینم میخورم که این یکی پسر باشه 😭

اگه 4 ماه شده  یا بیشتر 

همسرت یا خودت  دستت راستو بزار روو شکمت رو به قبله وایسا  و ایت الاکرسی رو به نیت پسر شدن بخون و به شکمت بدم وفوت کن و بگو خدایا من نذر کردم بچم پسر بشه اسم  بچمو گذاشتم محمد به نیت پسر شدن  این تجربه شدس. من زن عموم دختر زا بود   اینو خوند  فوت کرد به شکمش. پسر شد بچه اخرش  خواست خدا البته اسم بچشم گذاشت محمد  ایشالا خدا  حافظ بچت هست 

تو اینترنتم بزنی. میاد ایت الکرسی برا پسر شدن 

آره شوهرم‌ میگه چرا غمگینی آخه من یه دختر پر شر شیطون بودم وای الان نه انگار خودمو نمیشناسم گاهی اوق ...

منم 180 درجه عوض شدم عزیزم غمگین نباش گاهی تجربیات آدم بدون اینکه خودش متوجه بشه باعث تغییر تو شخصیتش میشه منم شیطون بودم عاشق تیپ و آرایش و البته پررو خداروشکر دو تا فسقلی ناز داری من به اونایی که مامان شدن خیلی حسادت می کنم ولی بعدش میگم زندگی هرکس یه جوره 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
نه الان دقیق هفت هفتمه

2 ماهت عزیزم پس فکنم چون جنسیت بچه ماه 4 مشخص میشه  باید ماه 4 اینکارو بکنی ولی به نطرم صرری نداره صبحا بعد بیدار شدن از خواب هروقت دوست داشتی ایت الکرسی بخونی فوت کنی تا 4 ماهگی  تا پسر 

چون شنیدم قران و سوره  یس و ایت الکرسی هم نوزاد و اروم میکنه  هم خوشگل 

اگه 4 ماه شده  یا بیشتر  همسرت یا خودت  دستت راستو بزار روو شکمت رو به قبله وایسا &n ...

ممنون عزیزم انشاالله که پسر باشه خودم داداش ندارم دوسدارم یه پسر داشته باشم که دل پدر و مادرمم شاد بشه 

2 ماهت عزیزم پس فکنم چون جنسیت بچه ماه 4 مشخص میشه  باید ماه 4 اینکارو بکنی ولی به نطرم صرری ند ...

قربون حکمت خدا برم انشالله هرچی خودش صلاح دونست هر شب آیت الکرسی میخونم