2777
2789
عنوان

مجرد که بودم

589 بازدید | 31 پست

با یه پسری دوست شدم

همش قربون صدقم میرفت

نازمو میکشید

مواظبم بود

خلاصه ک اون دوران فقط خوش بودم بهترین روزای عمرم بود(عشقمون پاک و درست بود)

فقط پول نداشت ولی اهل کار بود

خلاصه ک شده بودم یه دختر لوس و....

یه بار داشتیم تو خیابون قدم میزدیم

مامانم ب پسرخالم گفته بود بیاد تعقیبم کنن

💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد زد تو گوش پسره و همه کاری کردن ک جدامون کنن و موفق شدنسنتی ازدواج کردم الان شوهرم معتاده سیگاری ...

ای خاک بر سر مامانت و پسر خالت و شوهرت

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

متاسفم💔

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

اگه دیدین یه دختر یا یه خانم مثه مردا حرف میزنه یا رفتار میکنه

بخاطر اینه ک تو زندگی آرامش نداره

بخاطر اینه که فقط داره کار میکنه

بخاطر اینه ک کسی حواسش ب ناز دخترونش نیست

💔

مادرت مقصره زندگیته واقعا

ناراحت شدم

بهش فک نکن چیزی درست نمیشه

یادمه ی بار مامان منم ب پسر عمم گفت پرینت گوشیمو بگیره

اومد دنبالم گفت برا چی با فلانی حرف میزنی و از این حرفا گفتم ب تو ربط نداره حرمت خودتو نگه دار من ادم حرمت نگه داری نیستم

گفت عکستو ب بابات نشون میدم با پسری گفتم خودم نشون میدم برام مهم نیطت

خلاصه ب کسی حق دخالت ندادم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حرفات درسته ولی من ی همکار دارم ک دقیقا همینجوریه رفتارش زمخت و بی ناز و مردونه و...

من هرچی بهش محبت کردم همه جوره فایده نداشت و در آخرم خودش گفت من بیشعور و نمک نشناسم و قهر کرد

منم با خودم گفتم ب درک برو گمشو لیاقت محبت نداشتی

با وجود شوهرم هیچی درست نمیشه راه طلاقم ندارم با دو تا بچه و اون خونوادهبخاطر کتکای شوهرم دیسک گردن ...

خیلی ناراحت شدم گلم

چرا ما نباید یه زندگی آروم و پر از عشق رو تجربه کنیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حرفات درسته ولی من ی همکار دارم ک دقیقا همینجوریه رفتارش زمخت و بی ناز و مردونه و... من هرچی بهش محب ...

عزیزم🥺انشاالله خدا هزار برابر قلب مهربونت به زندگیت آرامش و برکت بده❤️

💔

حرفات درسته ولی من ی همکار دارم ک دقیقا همینجوریه رفتارش زمخت و بی ناز و مردونه و... من هرچی بهش محب ...

وقتی روحییت زمخت میشه بنظرت دوباره میتونی مثل اولت شی؟؟

خب اون الان دیگه این شده با محبتم تغییری نمیکنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏