2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 75 پست
افسردگی حاملگی  برا هورموناس طبیعیه ادم دلش میگیره  ولی به چیزای خوبش فکر کن به اینکه تو چ ...

عزیزم انشاللع به حق فاطمه زهرا طعم مادرشدنو زود بچشی میدونم من لیاقت نداشتم ولی دست خودم نیست اصلا خداکنه وقتی به دنیا اومد بدترنشم حالتای بدم ازبین بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ سالمه دوتو دسته گلام خوابن ،،،هنوز پیه رفیق بازیشه الان زنگش زدم میگم بیا میترسم خوابم نمیبره ،به ...

وای نگو انقدر حرص میخورم اینجوری میگن طلب کارن همیشه خدا لعنت کنه رفیقاشونو  پاشونو از زندگی ما بکشن بیرون

۲۷ سالمه جیگرم از دست خاله زنک بازیای شوهرم واینکه هروز هروز پست سرم به دروغ حرف درمیاره و توان ندارم ثابت کنم دروغ میکه خونه، نمیتونم حصانت بچه ها رو بگیرم پس طلاق نمیگیرم ، وای خدایا کجایی که این بندت نفسمو بریده

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چرا چطور مگه اخه اینجا همه با اسمای مستعار هستیمشناسایی نشیم 

میخواستم کمکتون کنم توی مشکلتون

اگر خواستین تو خصوصی بگین

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام
عزیزم انشاللع به حق فاطمه زهرا طعم مادرشدنو زود بچشی میدونم من لیاقت نداشتم ولی دست خودم نیست اصلا خ ...

مرسی خدا از دهنت بشنوه میگن دعای زن حامله میگیره  چون خدا دوسست تون داشته  نعمت داده بهتون

میره این دوران میگذر عزیز دلم مهربونم  یک لبخند نوزاد و ثمره زندگیت ببینی همش یادت میره 

مرسی خدا از دهنت بشنوه میگن دعای زن حامله میگیره  چون خدا دوسست تون داشته  نعمت داده بهتون ...

قربونت برم ازته ته ته دلم برات دعاکردن زود مادر شی...مرسی فداتشم خداازدهنت بشنوه

گفتم  که عزیزم ایشالا که خیره حامد و زهرا

توی طالعتون بچه نبود با این اسامی

فردا دوباره بهم بگین امتحان کنم

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام
۲۷ سالمه جیگرم از دست خاله زنک بازیای شوهرم واینکه هروز هروز پست سرم به دروغ حرف درمیاره و توان ندار ...

طلاق اصلا خوب نیست  طلاق لامصب عین اینه خودتو بندازی تو چاه به خدا دیدم که میگم  نگاه مردم  به زن مطلقه و  خیلی چیزا  

با حدا صحبت کن بگو خدا قربونت بشم کمک کن خدایا تو توانشو داری یکازی کن شوهرم عاشق زنو زندگیش بشه  هر روز صبح و شب قبل خواب  از خدا خواسته های خوب بخواه بگو خدایا به صلاحم کن  رابطم با همسرم عالی بشه 

مرسی ممنون 

ببخشید اینطور شد😔

راه حل داره ان شاالله درست میشه