2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 75 پست
شکر کن عزیزم من ۱۸ سالمه مادر سه تا بچم درس ۵ کلاس بیشتر نخوندم تازه بهم میگن تو مثل یه بچه هستی رفت ...

😳😳😳😳😳😳😳 یاااااااااااا علی ....

واقعا ۱۸ سالته سه تا بچه داری؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چند سالگی شوهر کردی مگه؟

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
بله من ب اصرار خانوادم تو۱۵ سالگی بزور شوهر کردم ولی بچه نیوردم  توی زندگی که عشق نیست میفهمم ا ...

چقدر امشب یکی فکر میکنیم تو تاپیکای آخرم فکرم دقیقا همین بود که خودمونو میبینیم چرا عبرت نمیگیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه من ۱۲ نامزد و ۱۴ ازدواج تو خوبی حداقل جونی کردی من چی

جونی چی عزیزم ۱۷ عقد کردم ،،،۲۴ سالم فقط تو شناسناممه بایه زنه ۵۰ ساله فقط شناسناممه که فرق داره😔😔😔😔😔

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
بله من ب اصرار خانوادم تو۱۵ سالگی بزور شوهر کردم ولی بچه نیوردم  توی زندگی که عشق نیست میفهمم ا ...

خوشبحالت فهمیده ایی

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏

منم تازه ۲۵شدم دخترم ۳سالشه الانم حاملم ۶ماهمه انقد افسررده شدم هرشب باگریه میخوابم اصن حالم خوب نیس همش ارزو میکنم بمیرم باز به دخترم نگاه میکنم میگم بچم بی مادر میشه فشارم همش ازگریه رو۱۴و۱۵😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم تو تو 23 سالگی احساس پیری می کنی من چی بگم 27 ساله امه دختر خوب اما میدونی وقتی به زمان مدرسه فکر می کنیم تقریبا همه افسرده میشدن چون خوشی اون دوران عدم پذیرش مسئولیت سنگین در اون دوران باعث میشه الان که تو خوده زندگی هستی و هرروز فشار هزارو یک چیز روت هست احساس پیری کنی 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
جونی چی عزیزم ۱۷ عقد کردم ،،،۲۴ سالم فقط تو شناسناممه بایه زنه ۵۰ ساله فقط شناسناممه که فرق داره😔😔 ...

من 16 نامزد کردم چن ماه پیشم عروسی درسته زندگیم خوبه ولی برگردم عقب ازدواج نمیکنم کلا همش فکر اینی ک وای بچه دار میشم نمیشم چرا بگه دار نشدم بچم سالم صالح میشه نمیشه ینی کلی فکر خیاله ک دس از سرت برنمیداره بقول شما شناسنامم 20 سن روحیم در حال فوته

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
اخی عزیزم چرا دلت گرفته عزیزدل خداوند   تو نعمتی داری که من الان 4 سال با نذر و نیاز این ...

اسم خودت و همسرت چی هستش؟

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام
منم تازه ۲۵شدم دخترم ۳سالشه الانم حاملم ۶ماهمه انقد افسررده شدم هرشب باگریه میخوابم اصن حالم خوب نیس ...

افسردگی حاملگی  برا هورموناس طبیعیه ادم دلش میگیره  ولی به چیزای خوبش فکر کن به اینکه تو چیزایی داری که بقیه حسرت دارن من خودم حاصرم 100 میلیون هزینه کنم اما باردار میشدم